Stand up za dan žena (LJ) - Nov datum!

  • Kaj: Stand-up komedija
  • Kdaj: nedelja, 7.6.2020 od 20.00 do 22.00
  • Kje: Festivalna dvorana, Ljubljana
  • Prireditelj: Standupsi.com
  • Vstopnina: 15 EUR v predprodaji, 18 EUR na dan dogodka

‼️STAND UP ZA DAN ŽENA (LJ) - NOV DATUM‼️

Spoštovani kupci!
Obveščamo vas, da je Stand up za dan žena (LJ) iz 8. marca prestavljen na 7. junij 2020.
Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si ali vstopnice@standupsi.com

VSTOPNICE: V predprodaji 15€, redna cena 18 €. Kupite jih lahko na naši spletni strani standupsi.com (plačilna kartica ali bančno nakazilo) ali fizično na Petrolu in Pošti oz. preko prodajnega sistema Eventim. Kupljene print@home vstopnice lahko sprintate ali jih ob vstopu v dvorano preprosto pokažete na telefonu.


Ženske so nežne in hkrati samozavestne, mehke in hkrati odločne, krhke in hkrati močne ... One so ljubeče, sočutne in skrbeče ... Skratka, ženske so steber naše družbe. In si zaslužijo pozornost in ljubezen vsak dan. Zato svoji mamici, soprogi, punci, prijateljici, sodelavki podarite pozornost in doživetje. Podarite ji večer smeha z najboljšimi komiki! Večer, ki si ga bo zapomnila za vedno.

Nastopajo: Lucija Ćirović, Martina Ipša, Kaja Grozina, Marina Orsag (CRO), Vlatka Mifka (CRO), Dragitza (CRO), Ana Zlatanović (SRB).

Zunanje povezave: standupsi.com/

Vir: Standupsi.com, Napovednik.com

Video

Zemljevid