31K4: Jeff Mills ODPADE

  • Kaj: Tehno
  • Kdaj: petek, 22.5.2020 od 23.00 do 6.00
  • Kje: Klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
  • Prireditelj: Klub K4
  • Vstopnina: Early bird 20 eur / predprodaja 25 eur / na dan 30 eur

Z veseljem in ponosom najavljamo letošnji rojstnodnevni dogodek. 31. štirkino svečko bo upihnilo največje ime bogate tehno zgodovine, v klet premierno prihaja The Wizard!

Med številnimi psevdonimi, ki si jih je Jeff Mills nadel v svoji dolgoletni karieri, je eden najbolj ustreznih "Man From Tomorrow". Oče tehno minimalizma je pred časom že dobrih 30 let. Na detroitskem radiu WJLB kot čarovnik sredi osemdesetih ni blestel le z izjemnimi DJ triki temveč tudi z neupoglivostjo. Ker ni upošteval odgovornih in še naprej vrtel Public Enemy, so mu oddajo večkrat skrajšali za 15 minut, dokler jim Jeff ni pokazal sredinca. Militantno žilico je nato združil v kolektivu Underground Resistance, ki sta ga tvorila še dva člana t.i. drugega detroitskega vala, Robert Hood in Mad Mike Banks. Po nekaj pionirskih hitičih je Jeffa lov za futurizmom odpeljal na solo plovilo Axis ter most med opustelima Detroitom in Berlinom, Tresor. Padli so številni ponarodeli komadi ter miksi ala Live at Liquid Room in The Exhibitionist, Mills pa do danes ni odstopil od svojih koordinat in osvaja vedno nove galaksije s skoraj enim dolgometražcem na leto.

Techno hipnotika, soundtracki, instalacije, klasicistično filharmoniziranje in biblični klubski nastopi v družbi ritem mašine TR-909. Jeff ostaja prvo ime na vsakem resnem techno bucket seznamu.

- - - - -

main:
Jeff Mills (Axis Records,USA)
Dojaja (Kvalitat)

bar:
Simm. (Just us)
Nitz (Synaptic)
Nulla

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Early Bird: 20€
Predprodaja: 25€
Na dan dogodka: 30€

Predprodaja vstopnic bo na voljo v sredo 11. 3. ob 9. uri!

Omejeno število ����� ���� �������� po ceni 20€ & pa ��������� � ����������� po ceni 25€ lahko dobite v trafikah 3DVA & OMV bencinskih servisih in na spletni strani Olaii!

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

Vir: Klub K4, Napovednik.com

Zemljevid