Izpolnjena ženska Dogodek v dveh dneh

Izbrana in edinstvena izkušnja, dvodnevni dogodek za ženske, zadovolji vse plasti tvojega bitja. Doživetja na dogodku bodo naravno povezala tvoj um, tvoje telo in tvojo dušo.

Poudarek dvodnevnega dogodka je v ~ izkustvu. S konkretnimi in praktičnimi pristopi bomo raziskovale vidike Izpolnjenosti in Hrepenenja.

Skozi predano znanje in izkušnje, skozi gibanje, dihanje in ples, s kognitivnimi vajami in coachingom. V skupnem krogu deljenja in povezanosti bomo ustvarjale dva čudovita dneva! :)

UTELEŠENA IZPOLNJENOST: zaključni krog z ritualom.
- Povezovanje, uživanje, smeh in radost v krogu navdihujočih žensk.

Dobrodošla.
Sobota, 28. 3. 2020: začetek 9.oo in zaključek ob 18.oo, z vmesnim odmorom za kosilo
Nedelja, 29. 3. 2020.: začetek ob 9.oo in zaključek ob 17.oo, z vmesnim odmorom za kosilo

PRIJAVA:
izpolnjena.zenska@gmail.com
( do 14. 3. 2020 )


Pridruži se trem učiteljicam, v močno podpornem okolju. Navdiha polno izkustvo te bo napolnilo, opolnomočilo in podprlo pri kreaciji življenja, po katerem hrepeniš.
S seboj boš odnesla ogromno.

~ Začuti povezavo s svojo resnično žensko naravo.
~ Spoznaj in nagovori svoja najgloblja hrepenenja.
~ Zbudi čutenje v svojem telesu.
~ In stopi v modrost izpolnjene ženske.

* * * * *

Nina Jenštrle
"Sem ženska, ki uživam v življenjski rasti; v vsem, kar se giblje, spreminja in v ljubezni širi polje zavesti.

Po izobrazbi sem univ. dipl. psihologinja z dodanim petletnim študijem Ezoterike mikro in makrokozmosa na Duhovni univerzi. Kot certificirana porodna doula~porodna spremljevalka pomagam parom, da ozaveščeno doživijo nosečnost, porod in Rojstvo v družino.
Sem učiteljica Shakti dance®~joge plesa, izjemne prakse telesa in duha. Shakti dance je kreativna, ženstvena, nežna in močna praksa, ki dela globoke premike.
Obožujem obrede, ritualne dogodke, ki s svojo močjo segajo globoko v naše izvorne potenciale.
Vodim ženske kroge na izbrane tematike, ki nas vkoreninjajo v našo pristnost čutenja in bivanja tukaj in zdaj.
Sem mamica. Vsak dan hvaležna.

rojstvoljubezni.si

* * * * *

Barbara Pinter Zupančič
je svoji formalni izobrazbi kot univ.dipl.ekonom. dodala izobrazbo coachinje, moderatorke in transformacijske leaderke.  To je pot preobrazbe iz življenja na avtopilotu, v zavestno življenje. Iz Delati v Biti, zato da lahko delamo manj in dosegamo več. In tako preobraženi živeti smiselna življenja in resnično puščati sled v življenju.

Najbolj odločilno v njenem življenju s katerim je naredila mogočen premik, je vseobsežen bazen znanj in modrosti iz zakladnice o Ženski moči (Feminine power certification, mentorica dr.Claire Zammit).
Danes vodi individualne coaching programe 1:1 (Stopi v svojo pravo moč), skupine – Salon Moč ženske (osebna preobrazba in podpora v skupini) in še bolj specifičen Business Salon moč ženske (osebna in poslovna preobrazba in podpora v skupini), pripravlja W.I.P. Podcast – Women in purpose, power &pleasure. ter predava na temo Moč in Milina.

barbarapinterzupancic.si

* * * * *

Barbara Balažič
je ženska, ki pravi, da se iz trenutka v trenutek spreminja in transformira. Je raziskovalka življenja. Učiteljica.
Avtorica različnih programov in vsebin, namenjenih vitalnosti, osebni rasti in boljšemu življenju sodobne ženske. Poučuje in organizira skupinske tečaje, programe, dogodke in retreat-e, nudi osebno mentorstvo in intuitivni coaching. Je certificirana učiteljica joge, ki jogo prakticira več kot 16 let, redno poučuje že 9 let in je v tem času v izkustvo joge popeljala že blizu tisoč učencev.

Njeno delo v celoti temelji na filozofiji, da ženske, ki so povezane s svojim telesom in mu zaupajo, držijo ključ do neomejene življenjske energije, notranje moči, ljubezni, modrosti in svobode.
Mamica dve leti stare hčerke, s katero rada lovi sončne žarke in se uči o novih plateh življenja. Obožuje objem svojega moškega, ki je njena dvojina že 15 let.

beyond.siVir: Nina Jenštrle, Napovednik.com

Zemljevid