Odpade: Martina Ipša (Beltinci) - Šovbiznis

Spoštovani kupci,


obveščamo vas, da kljub temu, da smo načrtovali manjši dogodek do 50 oseb v skladu z vsemi navodili NIJZ, z najnovejšimi ukrepi, dogodka Martina Ipša (Beltinci) - Šovbiznis, žal, ni možno izpeljati. Zato smo primorani, da dogodek ponovno prestavimo, tokrat na 10. april 2021 ob 20:00.


Pozivamo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost kulturnega dogajanja v Sloveniji!
Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!


❗️V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti, pošljite zahtevek za vračilo na mail: vstopnice@standupsi.com ⏰


Hvala za razumevanje.

________________________________

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini. Več o njej si lahko preberete TUKAJ.

Zdaj je zbrala svoje izkušnje v predstavi ŠOVBIZNIS.
V šovu govori o vsem, kar se zgodi na odru in o tem, kaj se dogaja, ko se zavesa zapre in reflektorji ugasnejo.

ŠOVBIZNIS - VEČ KOT SAMO BIZNIS, VEČ KOT SAMO KOMEDIJA

VSTOPNICE: 10€ v predprodaji, 15€ na dan dogodka. Kupite jih lahko na spletni strani standupsi.com

Vir: Standupsi.com, Napovednik.com

Zemljevid