Mediadom Stand-up Večeri: Aleš Novak

  • Kaj: Mediadom Stand-Up Večeri 2020
  • Kdaj: sreda, 22.4.2020 ob 20.00
  • Kje: Mediadom Pyrhani, Piran
  • Prireditelj: ZKD Piran
  • Vstopnina: Brez vstopnine

Mediadom Pyrhani ter Zveza kulturnih društev Piran v sodelovanju z OI JSDK Piran, tudi letos organizirata "Mediadom Stand-up večere". V Piranu bosta 11. in 12.3.2020 v znamenju stand-up komedije, ki v Piranu ni ravno stalnica. Prvi večer bosta nastopila Bruno in Giordano, drugi večer pa Aleš Novak. Vstop je prost, vendar je obveza rezervacija vstopnic!

Aleš Novak
Aleš Novak je stand up komik nove generacije oz. drugega, tretjega vala stand up komedije pri nas. Po izobrazbi je… eh, koga zafrkavam, sam pišem to predstavitev, tretja oseba ednine ni potrebna. Po izobrazbi sem kemijski inženir, delal sem na inštitutu Jožef Stefan ampak se s tem področjem ne ukvarjam več. Sedaj me lahko spremljate v skeč oddaji Skečoholiki, oddaji Štartaj, Slovenija! in v predstavi Slovenec in pol. In pa na stand up odrih širom Slovenije … no, enkrat sem nastopil tudi v Grazu.

Predstave so brezplačne, vendar pa je zaradi omejenega števila vstopnic je obvezna rezervacija. Vstopnice lahko rezervirate prek elektronskega naslova info@mediadom-piran.si .

Organizatorja stand-up večerov sta Mediadom Pyrhani ter ZKD Piran, soorganizator je OI JSKD Piran. Projekt je podprt s strani Občine Piran.

Dvorana Mediadom Pyrhani, 12.3.2020, ob 20.00
VSTOP PROST – Obvezna rezervacija vstopnic

Vir: ZKD Piran, Napovednik.com

Zemljevid