Leonart - koncert ob izidu albuma Vrh sveta

  • Kaj: Pop in rock
  • Kdaj: sobota, 4.4.2020 od 20.20 do 23.20
  • Kje: Narodni dom, Mali oder, Maribor
  • Prireditelj: Leonart
  • Vstopnina: 12 EUR v predprodaji, 15 EUR na dan koncerta

Leonart je organizem svoje vrste. Pet glasbenikov, ki so vsak zase preigrali številne odre, so združili moči z namenom ustvariti kreativni presežek, ki se je pred štirimi leti skompresiral na CD-plošček, ki jih je ponesel "Visoko v nebo". Z novim albumom pa ciljajo na #vrhsveta.

Butična premiera drugega albuma "Vrh sveta" bo postregla le z najboljšim, kar so ustvarili. Na odru se bodo 10 novim skladbam pridružili vrhunski glasbeniki, ki so zasedbi Leonart pomagali ustvariti glasbeni presežek: Maja Pihler Bilbi, Blaž Korez in Tibor Pernačič.  

Glasba je preplet več žanrov, ki je z novodobmini vplivi indieja, pridihi funka in melanholijo velemesta, obogatena v nov, poprej neslišan zvok. Petčlanskemu kolektivu je uspelo svoj zvok zasidrati v ušesa ljubiteljev kakovostne glasbe, lovorike radijskih postaj pa so postale stalnica. Tako kot je postala pesem Moje mesto stalnica na play listi vsakega Mariborčana in Mariborčanke. 

Pridružite se Sebastijanu Lukovnjaku, Andreju Knehtlu, Martinu Počkarju, Marku Brvarju in Tinetu Brglezu na poti do vrha sveta. Nov album bo na pot do cilja pospremila tudi odlična after čaga in druženje z muzičarji

Vir: Leonart, Napovednik.com

Zemljevid