Spoznaj zgodovino Ljubljane na mobilni aplikaciji!

Draga družina, če je pametni telefon vaš zvesti član, imate sedaj novo priložnost, da si skupaj z njim ogledate in doživite razstavo o zgodovini Ljubljane. V interaktivnem kvizu vas čakajo uganke, vprašanja in video vsebine, s katerimi boste razstavo doživeli v povsem drugačni luči. Na vas čakajo štirje izzivi v vsaki od petih sob - prazgodovina, stari, srednji in novi vek, pa 20. stoletje na koncu.

Pred ogledom razstave v drugem nadstropju si na blagajni muzeja brezplačno naložite aplikacijo za Android telefone. Lahko pa si pri nas izposodite tudi tablični računalnik. (Operacijski sistem IOS aplikacije ne podpira, zato je ni možno namestiti na Applove naprave.)

Priporočena starost od 11 let dalje. 

Aplikacija je nastala kot rezultat projekta Interaktivni (in dovolj "kulski") program za mladostnike v Mestnem muzeju Ljubljana. Aplikacijo so zasnovali in v celoti pripravili študentje različnih smeri, pod vodstvom mentoric iz Pedagoške fakultete UL in Mestnega muzeja Ljubljana. Projekt sta sofinancirali Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Zunanje povezave: Mestni muzej Ljubljana

Vir: Muzej in galerije mesta Ljubljane, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Muzej in galerije mesta Ljubljane:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid