Sekiromet - Axe throwing Europe

Najbolj usekana zabava! Si upaš na sekiromet?

Rezerviraj termin v Axe Throwing Europe na Kajuhovi 35 in vrzi sekiro v met!

Najbolj instagramska zabavna igra, ki je povsem obnorela Kanado in ZDA zdaj tudi v Evropi! V največjem evropskem centru sekirometa "Axe throwing Europe®" na Kajuhovi 35 v Ljubljani se lahko v tej zabavni igri pomeri tudi do 100 igralcev hkrati.

Se sliši nevarno? Naj vas nikar ne skrbi: igra poteka pod skrbnim vodstvom inštruktorja (axe-perta) v ograjenem prostoru. Razložil vam bo pravila, pokazal pravo tehniko, nato pa boste v 1,5 urnem vodenem programu uživali v zabavnih tekmovalnih igricah.  

V igri lahko uživa vsak, ne glede na moč ali spol, tudi tu je važna tehnika. Sekiromet je izvrstna priložnost za prijateljska druženja, praznovanja rojstnih dni, fantovščine in dekliščine in teambuildinge! Le kdo bo zmagovalec turnirja? 

Prav nič se ne more primerjati s tistim občutkom, ko se sekira zapiči v les v centru tarče - preverite sami in rezervirajte svojo sekiro preko spletne strani 

PS: Najdražje lahko presenetite tudi z darilnim bonom!

POSEBNA PONUDBA: rezervirajte termin s kodo NAPOMAJ5 in si zagotovite 5 % nižjo ceno vstopnice. (Popusti se ne seštevajo, akcije se izključujejo).

SEKIROMET - AXE THROWING EUROPE®
Kajuhova 35
1000 Ljubljana

+386 (0) 40 87 87 38 

info@axe-throwing.si

Zunanje povezave: www.axe-throwing.siAxe Throwing Europe SEKIROMET

Vir: Sekiromet - Axe Throwing Europe, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Sekiromet - Axe Throwing Europe:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid