Beats & Butter vol. 1

  • Kaj: House clubbing
  • Kdaj: sobota, 15.2.2020 od 23.00 do 5.00
  • Kje: Klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
  • Prireditelj: Klub K4
  • Vstopnina: Predprodaja (presale): 7 eur / na vratih (at door): 9 eur

Premierni žur Beats & Butter prinaša poker prekaljenih miksmojstrov, ki vsak po svoje kultivirajo domačo, regionalno in globalno sceno.

MIKE VALE se bo spustil v podzemlje Kersnikove 4 kot eden najbolj prodajanih producentov na Beatportu vseh časov, avtor petarde 'Music is the Answer', druge najbolj prodajane house skladbe leta 2019, predvsem pa kot edini domači didžej, ki redno izdaja muziko na vodilnih svetovnih house etiketah (Relief, Cr2, Toolroom, Glasgow Underground, Strictly Rhythm) ter streže s hišnimi ritmi v vodilnih svetovnih klubih.

Tempo v bazenu bo z njim narekoval TIM URBANYA, urednik in voditelj oddaje RH202 na Valu 202, s katerim sta v začetku tisočletja skupaj vstopila na domačo sceno. Tim je v zadnjem času vrtel tudi z Erickom Morillom, Cassimmom in Lost Frequencies. Napovedujeta nekoliko bolj podtalno selekcijo. Za občutek: Vale zadnje čase brusi komolce tudi z artisti, kot sta Jamie Jones in Lee Foss, predstavil pa bo tudi kup prihajajočih avtorskih izdaj.

V bar pa se po decembrski štirkasti premieri s Hyenah vrača tudi SISA. Z afro housom, s kakršnim svet osvajajo južnoafriški težkokategornik Black Coffe, Clue De Song, Black Motion, Shimza in Enoo Napa, vas bosta razplesala URBAN PFEIFER in KRIS J.

- - - - -

#Beats & Butter Arena
MIKE VALE / Cr2, Glasgow Underground, Strictly Rhythm
TIM URBANYA / RH202, Val 202

#Sisa Bar
URBAN PFEIFER / Sisa, Sonus
KRIS J / Sisa

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Predprodaja: 7€ / olaii.com
Na dan dogodka: 9€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

 

Vir: Klub K4, Napovednik.com

Zemljevid