Usekane februarske sobote - dnevi odprtih vrat

Ne spreglejte USEKANIH FEBRUARSKIH SOBOT!

Vseh pet sobot v mesecu februarju – od prve, 1.2. pa do zadnje 29.2., bodo naša vrata med 15.00 in 21.00 uro široko odprta.
To pomeni, da lahko v tem času na Sekiromet® uletiš brez predhodne rezervacije in si ob kakem craft pivu, dobri glasbi in družbi bradatih sekirometalcev pogledaš*, kako zgledajo leteče sekire in zakaj vsi tako navdušeno vpijejo, ko se le-te zapičijo v mehak les …


Naši inštruktorji bodo vsakomur z veseljem pokazali par metov za pokušino. Če te bo pritegnilo (opozorilo: zelo zabano je!), pa se lahko v Sekirometu® pomeriš v celotnem, uro in pol dolgem zabavnem programu pod vodstvom inštruktorja po posebej ugodni ceni za vse uporabnike mBills ali tiste, ki boste to postali!


-20% na redne cene vstopnic pri plačilu z mBills!
Povsem preprosto; na telefon si naložite mBills aplikacijo (to vam vzame le minutko. Mimogrede se ustavite na katerikoli Petrolovi črpalki, da jo aktivirate in nanjo naložite nekaj dobroimetja – in že lahko odsekate stroške, plačujete brez provizij, Sekiromet® pa igrate 20% ceneje.

*Dnevi odprtih vrat so priložnost za vse, ki bi si radi ogledali prostor in spoznali najzabavnejši program za praznovanje rojstnega dne, obletnic, družinskih praznovanj, fantovščin, dekliščin, ločitvenih zabav ali usekanih tim buildingov.
Priletite mimo, pridite poskusit!

Zunanje povezave: Axe Throwing Europe SEKIROMET Usekane sobote

Vir: Sekiromet - Axe Throwing Europe, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Sekiromet - Axe Throwing Europe:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid