Erotika

  • Kaj: Komedija
  • Kdaj: petek, 14.2.2020 ob 18.00
  • Kje: Kulturni dom, Mengeš
  • Prireditelj: Špas teater
  • Vstopnina: Izven, 16,00 - 18,00 EUR

Besedilo: Bojan Emeršič in Jure Karas

Režija: Jure Karas

Igra: Bojan Emeršič

Ljubezen gre skozi želodec in Bojan Emeršič zelo rad kuha. Spoznajte ga v dinamični in začinjeni komediji, v kateri vam bo predstavil svoj drugačen, okusen in precej pikanten pogled na moško-ženske odnose.
 
Raje kot prežvečene in preverjene kombinacije jajčk in klobas, žemljic, buhteljčkov in češpelj, vsak večer za vas sestavlja inovativne afrodiziake in recepte za smeh in ljubezen. In tako kot vsi pravi gospodinjski mački med kuho marsikaj pove: o miškah in pitonih, o erotiki vrtnih palčkov, o tem, kam naj vljuden človek gleda, če noče v dekolte ter zakaj moški ne bi smeli govoriti po seksu, pred seksom in tudi nasploh.
 
Spregovori tudi o tem kako v današnjem svetu, ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih, tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli – ker nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane.
 
Prebudimo apetite in se skupaj nasmejmo do sitega - v edinstveni komediji o pokončnem in položnem življenju.


Prebudite apetite in se do sitega nasmejte edinstveni komediji o pokončnem in položnem življenju.

 

Na naš oder se vrača eden najbolj priljubljenih igralcev in zabavnih voditeljev, ki ga je občinstvo vzljubilo kot gledališkega igralca in tudi kot voditelja v priljubljenih oddajah: Vse je mogoče, Minuta do zmage, Vzemi ali pusti, Viktorji popularnosti, kot voditelja priljubljene kuharske oddaje Čari začimb, ustvaril pa je tudi lik Zmaga Batine, nastopil kot doktor Jarc v super uspešni seriji Naša mala klinika, v filmih Petelinji zajtrk, Blues za Saro, Babica gre na jug in številnih drugih.

 

Vir: Špas teater, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Špas teater:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid