Gregorjev ples - Odpovedano

Obiskovalce prireditev obveščamo, da smo na podlagi vladnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa naše prireditve v zaprtih prostorih do nadaljnjega odpovedali, oziroma jih bomo poskušali nadomestiti v kasnejših terminih, o katerih bomo obveščali sproti na naši spletni strani in socialnih omrežjih.

 

Ljubljanski grad je že več let znan tudi kot prizorišče, kjer je poskrbljeno za prijetna srečanja in druženje plesalcev, kot kraj, kjer vsak ljubitelj plesa najde čas za ples, ritem in pesem ter prijetno družbo.

Za glasbo s pridihom slovenskega praznika zaljubljencev, Gregorjevega, bo tudi tokrat poskrbel dj. V ospredju bo romantična glasba, ki bo dopolnila večer ljubezni in medsebojnega spoštovanja.

Ljubitelji plesa in dobre družbe, povabite svoje prijatelje, znance in družinske člane! Spomnimo se lepega običaja – slovenskega praznika zaljubljencev in vseh, ki so nam dragi.

Cena (vključuje vožnjo z vzpenjačo):
-    odrasli 10,00 €
-    študentje, upokojenci 8,00 €

Prodaja vstopnic: Prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih mojekarte.si (med drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …).


V sodelovanju s skupino Kaval Group.

Podaljšanje:
-    Vstopni paviljon: 23.00
-    Tirna vzpenjača: 24.00

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid