Življenje je vrednota

Življenje je vrednota po skoraj 2 letih za Valentinovo v Ljubljani. Naše vabilo, kako ta večer preživeti v umetnosti in dobrodelnosti❤

Po tragediji, ko nas je zapustil naslovni junak predstave, mali 11-letni Anže, smo v dogovoru z njegovo družino in srčnimi plesalci sklenili nadaljevati uprizarjanje predstave, ki s seboj nosi toliko dobrega.

Življenje prinaša in odnaša. Trosi trenutke, ki bežijo mimo nas in če jih ne ulovimo, spolzijo kot veter.

S plesnim multimedijskim projektom Življenje je vrednota pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, nekdanje varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije, danes pa svetovalke predsednika republike smo ustvarili predstavo, ki se dotika tistih, ki se soočajo z boleznijo (RAK), ki se splazi v naša življenja tiho in spremeni vse - vzame pogum, smeh, čas ... ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.

Po neverjetnih 31-tih uprizoritvah s stoječimi ovacijami, po veliki izkazani podpori slovenske in hrvaške publike in junakom, katerim pomagamo, se tokrat skoraj po dveh letih vračamo s predstavo v Ljubljano, v center kulture Španski borci in vam ponosno predstavljamo multimedijski gledališki plesni projekt Življenje je vrednota, katerega namen je skupaj z vami gledalci pomagati mladim, ki so preživeli raka in so organizirani v Ustanova Mali vitez.

Preživite valentinovo na poseben način z nami in si rezervirajte vstopnico za navdihujoč dobrodelen plesni dogodek v koreografiji Katje Vidmar in plesalcev, ki vam bodo pričarali čaroben večer.

Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila.

Več na
Spletni medijski pokrovitelj je Paradaplesa.si

Prodaja vstopnic: Vstopnice po enotni ceni 10 EUR so na voljo na prodajnih mestih dvorane in spletno na

Za rezervacijo ali nakup večjih količin vstopnic s popustom pa nam pošljite sporočilo na katjadanceco@gmail.com

Plesalci: Katja Vidmar, Peter Capuder, Mira Maric, Špela Dolinar, Živa Stanovnik, Tim Lončar, Luka Wernig, Ajda Miklavčič, Katarina Gregorič, Kristina Krista Sicherl, Zala Lazar, Sara Brčvak, Ana Belac.
Avtorica, koreografija, scenarij, vezno besedilo, izbor glasbe: Katja Vidmar
Luči in projekcija: Matej Šarf, Miha Mramor
Fotografija, projekcija in produkcija: Albert Podrekar

Zunanje povezave: www.katjadancecompany.comwww.mojekarte.si

Vir: Katja Dance Company, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Katja Dance Company:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid