IST 101 začetni intenziv regresije

IST - TEHNIKA REGRESIJE, TERAPIJA PREJŠNJIH ŽIVLJENJ ZA SVOBODO TUKAJ IN ZDAJ od 24. do 30. maja 2020 poleg Bratislave

Na tedenskem intenzivnem tečaju se boste naučili meditacije in tehnik zdravljenja in samo raziskovanja, ki jih boste delali drug na drugem v praktičnih vajah. Tehniko je v osemdesetih letih razvil doktor Samuel Sagan. V IST iščemo izvore sedanjih čustvenih blokad in pogojenega obnašanja. IST z intenzivnim podoživljanjem dogodkov iz otroštva in preteklih življenj pripelje do sprostitve prikritih čustvenih nabojev in do globokih duhovnih spoznanj, povezave z notranjimi kvalitetami in podpornimi energijami.

INŠTRUKTOR: Richard Simon Just, meditacijska šola Clairvision

Richard Simon Just je izkušeni inštruktor z več kot 15 letnimi izkušnjami s tehnikami notranje alkimije šole Clairvision. Prvotno programer in vodja načrtovanja programske opreme, je Richard zadnji 2 leti posvetil duhovnim vajam in vodenju intenzivov v Avstraliji, Evropi in v Ameriki. Pred tem je več kot 3 leta pomagal voditi center šole v Berkeley-u v Kaliforniji. Richard se veseli vrnitve v Evropo in prinaša posebno toplino in radovednost na področje raziskovanja zavesti. 

JEZIK: angleščina, s prevodom v slovenščino

ŠOLNINA: 390€ za prijave in vplačilo akontacije 150€ do 6. aprila, po tem datumu je šolnina 450€

LOKACIJA: Lesna Zahrada, Bratislava, Slovaška

Intenziv bo potekal na posestvu Lesna Zahrada. Na sliki je ekološko posestvo med travniki in gozdovi, približno pol ure vožnje iz Bratislave. Bivali in delali bomo v desni polovici stavbe, kjer je na vrhu prostor za delo in meditacijo v obliki kupole. 

Za prijavljene iz Slovenije bo organiziran skupinski prevoz.

CENA ZA BIVANJE: od 285€ do 380€

O ŠOLI CLAIRVISION

Šola Clairvision je šola meditacije, ki jo je leta 1987 ustanovil doktor medicine Samuel Sagan v Avstraliji. Šola je razvila svoj slog terapij - IST (inner Space Therapy): terapije notranjega prostora in ponuja tečaje po celem svetu.

INFORMACIJE IN PRIJAVE:

Organizatorica intenziva je Katarina Medved, katarina.bear@gmail.com

Za več informacij prosimo obiščite spletno stran.

Vir: Katarina Medved, Napovednik.com

Zemljevid