ODPOVEDANO-Praznovanje rojstnega dne v Cityparku

ODPOVEDANO ZARADI TRENUTNE ZDRAVSTVENE SITUACIJE!

Povabite male prijatelje svojega slavljenca na najboljšo zabavo v Citypark, z nepozabno in zabavno animacijo ter super pogostitvijo po vaši izbiri.

Pokličite INFO TOČKO CITYPARKA na telefonsko številko 01 587 30 50, rezervirajte termin in se dogovorite o podrobnostih. Prijavite se tako, da najmanj pet dni pred praznovanjem izpolnite prijavnico ( v spodnjem delu obvestila), ali se oglasite na INFO TOČKI CITYPARKA (pri trgovini Comma v pritličju). V obeh primerih lahko že prej po telefonu (01 587 30 50) rezervirate termin in izpolnite prijavnico pozneje (a najmanj pet dni pred praznovanjem).

Praznovanje traja 1 uro in 45 minut pod vodstvom dveh animatork. Na voljo so različne animacije, ki so opisane v nadaljevanju. Praznovanje poteka v otroškem parku Cityparka (v prvem nadstropju poleg slaščičarne Pod vodo). Izkoristite dobro uro in pol le zase, medtem ko otroci uživajo.

Možni termini so:

  • od ponedeljka do petka ob 16. in 18. uri,
  • ob sobotah ob 14., 16. in 18. uri.

PRIJAVNICA ZA PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE JE NA POVEZAVI, NA KONCU OBVESTILA!

Število otrok je največ 13. Praznovanje je primerno za otroke, stare od 4 do 9 let. Cena praznovanja rojstnega dne je 95,00 EUR. Cena vključuje animacijo. Pogostitev v gostinskem lokalu se plača posebej ( osnovna otroška gostinska ponudba je v priloženih slikah tega obvestila, za detalje se dogovorite ob rezervaciji termina)

Plačilo za animacijo poravnate na dan praznovanja v otroškem parku pri animatorkah. Gostinski del poravnate starši sami ob koncu praznovanja v gostinskem lokalu, ki ste si ga izbrali za praznovanje. Cena pogostitve je odvisna od ponudbe izbranega ponudnika gostinskih storitev (opis menijev je spodaj).

Pokličite nas na telefonsko številko 01 587 30 50 ali se oglasite na INFO TOČKI CITYPARKA, kjer boste prejeli vse potrebne informacije, rezervirali termin in se dogovorili o podrobnostih. V primeru odpovedi praznovanja nam je treba to sporočiti najpozneje pet dni pred začetkom praznovanja. Opozorilo: animatorka ne jamči za varnost otrok v otroškem parku Cityparka.

Potek praznovanja: zbor povabljenih z voščili in obdarovanjem, animacijski program v času trajanja 45 minut v posebej za to opremljeni sobici, pogostitev v izbranem gostinskem lokalu, sledi praznovanje in igranje v otroškem parku.

Različne animacije:

Praznovanje z živalicami (primerno za otroke, stare 4 in 5 let)
Miki in Mini, prijazni miški, spremenita otroke v njihove najljubše živali: miške, mucke, kužke… Vesela druščina je pripravljena na pravo živalsko zabavo z zgodbicami, pesmicami in seveda plesom.

Sneguljčica in koliko palčkov (primerno za otroke, stare 4 in 5 let)
Sneguljčica išče svoje palčke, ki so se izgubili v gozdu. Otroke povpraša, ali bi želeli postati njeni palčki, in jih pospremi v čarobno pravljično dogajanje.

Rojstnodnevni cirkus (primerno za otroke od 5. leta dalje)
Klovnesi Alberta in Alfreda pripravljata pravo cirkuško predstavo, zato nove prijatelje povabita v cirkuško šolo, kjer se učijo številnih spretnosti na pravem cirkuškem igrišču.

Praznovanje s Piko Nogavičko (primerno za otroke od 5. leta dalje)
Pika nogavička praznuje rojstni dan kar vsak dna. Zato otroke povabi na veselo zabavo. Gusarka Stanka jo preseneti s številnimi darili, ki jih Pika z veseljem preizkuša s svojimi prijatelji.

Praznovanje z Elzo in Ano (primerno za otroke od 5. leta dalje)
V ledenem kraljestvu v čarobnem gradu s čudežno močjo Elze in Ane pričaramo veselje in smeh, plešemo, pojemo in se igramo. Začarano ledeno, zabavno in veselo praznovanje za vse deklice.

Mala čarovniška šala (primerno za otroke od 5. leta dalje)
Mladi čarovnici pripravljata malo šolo čarovniških trikov. Za začetek postrežeta z zvarkom in podelita čarovniške klobuke. Skupaj tako pričarajo grozno čarovniško zabavo.

Gusarska zabava (primerno za otroke od 5. leta dalje)
Gusarki obupano iščeta novo posadko. Otroke preizkušata, ali so primerni za razburljivo potovanje. Otroke v hipu spremenita v neustrašne gusarje in skupaj priredijo pravo gusarsko zabavo.

Indijanci spet plešejo (primerno za otroke od 6. leta dalje)
Indijanki Vesela Koza in Nerodna Srna pripravljata pravi indijanski tabor. Svojim novim prijateljem podelita perjanice in jih spremenita v prave Indijance. Zdaj je čas za indijanski pozdrav, ples in bobne

Zunanje povezave: PRIJAVNICA ZA PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Vir: Citypark, nakupovalno središče Ljubljane, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Citypark, nakupovalno središče Ljubljane:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid