Strah (Škucove packarije)

STRAH, Lutkovno gledališče Tri v sodelovanju z lutkovno skupino Bobek

Kdo se boji črnega moža? Nihče – več! Kdo se boji Straha? Zakaj bi se ga bali; saj je znotraj votel, okoli ga pa nič ni. Kaj pa če to ne drži? Vsakogar je nečesa strah;  tudi medveda in zajčka in mačko in miško. Rajši se vprašajmo, ali strah nosimo v sebi ali je okrog nas.

Zgodbica Jane Milčinski govori o Strahu, ki bi rad bil strašen pa mu to ne uspeva.

CIRKUS FANTASTICUS, cirkuška delavnica

Cirkuška delavnica bo namenjena igri in spoznavanju različnih cirkuških rekvizitov, kot so poi, žogice, diabolo, obroč, keglji… Z rekviziti se boste lahko igrale in igrali sami ali v skupini. Čar cirkusa je odprtost za vse starostne skupine. Z igro razvijamo sodelovanje ter osebnostni razvoj, zato ste poleg otrok k igri in preizkušanju rekvizitov vabljeni tudi starši.

Delavnico bo vodila Danijela Zajc.

 

Društvo ŠKUC si pridržuje pravico do spremembe programa.

Brezplačne vstopnice lahko rezervirate vsak dan med 12. in 20. uro na ŠKUC-u, na Starem trgu 21, v Ljubljani, tel: 01 4213142 ali na info@skuc.org. Za vsako ustvarjalno delavnico je na voljo 25 mest, za Stripovsko delavnico pa 15.

 

Hvala vsem, ki so omogočili projekt:

Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Urad RS za mladino,  Ministrstvo za kulturo,  JSKD, Javna agencija za knjigo RS,  Srednja vzgojiteljska šola  in gimnazija Ljubljana,  Mercator, Dana, Druga violina, Slaščičarna pri vodnjaku,  Biro center, Ciciban, Cicido in Mumino.

Zunanje povezave: Predstavitev na strani Društrva ŠKUC

Vir: Društvo ŠKUC, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Društvo ŠKUC:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid