ZMENKI z ujemanjem - z Dogodki za Samske

Zmenke z ujemanjem organiziramo enkrat mesečno. 

Na spletni strani Dogodki za Samske ( preverite, kdaj točno so razpisani termini tega dogodka in se obvezno prijavite vsaj 7 dni prej, saj za iskanje ujemanj potrebujemo več časa. Naj hvala.


➡️ Če se tudi vi sprašujete, kdaj in kje bi lahko spoznavali ljudi, ki so kompatibilni vam in vašem značaju, preizkusite nov koncept spoznavanja, ki smo ga, glede na večletne izkušnje, razvili posebej za vas.

➡️ Gre za predhodno profiliranje vseh prijavljenih oseb na dogodek ter iskanje ujemanjočih oseb glede na vaše osebne želje.

❤️ Izmed vsemi prijavljenimi, na podlagi krajšega izpolnjenega vprašalnika, namreč iščemo ujemajoče osebe glede na leta, izobrazbo, življenjski stil, vrednote in hobije.

➡️ Z veseljem vam (v primeru ujemanj) pripravimo 30-minutno srečanje v živo, vas predstavimo sogovorniku oz. sogovornici in vaju pogostimo s pijačo dobrodošlice in okusnimi prigrizki.

➡️ Morda poiščemo eno ujemanje, morda dva, tri ali več. Lahko pa se zgodi, da tudi nobenega. A kar je pri tem konceptu čudovito je to, da če ujemanje/a najdemo, vas na srečanje povabimo. V nasprotnem primeru pa vas obvestimo, da ujemanj nismo našli in je naša storitev za vas popolnoma brezplačna.

➡️ Po več-letnih izkušnjah lahko povemo le to, da so Zmenki z ujemanjem en izmed najbolj kakovostnih konceptov spoznavanja, kar dokazujejo številne nove zgodbe naših preteklih parov in na novo nastalih družinic.


Cena dogodka

Cena dogodka je odvisna od števila ujemajočih oseb.

Kar je čudovito je to, da če ujemanje najdemo, vas na srečanje povabimo. V nasprotnem primeru vas obvestimo, da ujemanj nismo našli in je naša storitev za vas popolnoma brezplačna.

- 40 oz. 45 € na osebo za 1 ujemajoč kontakt
- 45 oz. 50 € na osebo za 2 ujemajoča kontakta
- 50 oz. 55 € na osebo za 3 ujemajoče kontakte
- 55 oz. 60 € na osebo za 4 ujemajoče kontakte
- 60 oz. 65 € na osebo za 5 ujemajočih kontaktov


➡️ Obiščite stran opisa dogodka in si preberite, zakaj je ta dogodek vredno obiskati.


➡️ Prebrali pa si boste lahko tudi izjave (pisne, audio in video izjave), ki so nam jih zaupali udeleženci po dogodkih.


❤️ V spoznavanju se rodijo priložnosti za nove zgodbe. Mi srčno in iskreno verjamemo v njih. Pa vi?

 

Vas zanima še več?

⬇️ ⬇️

Zunanje povezave: VEČ o Zmenkih z ujemanjem in PRIJAVADARILNI BON - bi dogodek podarili?KAJ SO Dogodki za Samske?Kaj pa EKSOTIČNI BALI?

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Zmenki

Naročite se na email listo prireditelja Dogodki za Samske:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid