Brezplačno predavanje: personalizirana kozmetika

Brezplačno predavanje: Individualno prilagojena kozmetika

Predavanje o naravni kozmetiki in personaliziranih izdelkih, medsebojno spoznavanje in klepet.

Vedno več ljudi ima težave z zdravjem in kožo in vedno več nas išče naravne rešitve za naše težave. In ker je vsak izmed nas drugačen in edinstven, je pomembno tudi, da je kozmetični izdelek personaliziran. Kozmetiko, ki je narejena na podlagi določanja tipa kože, že kar nekaj let nadomešča kozmetika, ki je prilagojena trenutnemu stanju kože, torej individualno prilagojena kozmetika.

Predavanje je namenjeno vsem, ki vas zanima domače izdelovanje naravne kozmetike (za osebno rabo ali prodajo) in bi želeli pridobiti znanje na izobraževanjih. Predavanje je uvod v sezono delavnic, ki jih bom izvajala skozi celotno šolsko leto v Mariboru in je namenjeno temu, da se spoznamo in poklepetamo :)  Povedali mi boste s kakšnimi (kožnimi) težavami se soočate in podali predloge za tematike delavnic, ki jih bomo pripravili za vas.

Udeležba na predavanju ne pomeni, da se zavezujete k temu, da se boste delavnic udeležili, je pa predavanje v osnovi namenjeno tistim, ki bi se želeli izobraževati na naših delavnicah in seminarjih. Kljub temu pa bomo govorili o aktualnih tematikah na področju naravne kozmetike, zato bo predavanje zagotovo zanimivo za vse :)

O čem bomo govorili?

  • zakaj je naravna kozmetika dobra odločitev,
  • kako se naravna kozmetika razlikuje od konvencionalne,
  • kaj v resnici stoji za pojmi naravno, bio, eko, organsko (kozmetična zakonodaja),
  • kakšne so pasti naravne kozmetike,
  • zakaj kozmetični izdelki, narejeni na podlagi določenega tipa kože, ne delujejo,
  • zakaj je personalizirana kozmetika tako pomembna,
  • kako si lahko izdelamo individualno prilagojeno kozmetiko,
  • kaj vse si lahko doma naredimo sami in kakšni so tovrstni izdelki v primerjavi s tistimi, ki jih kupimo,
  • katere vse tematike pokrivamo in kakšna znanja lahko pridobite na izobraževanjih v Naravnem Kotičku in Aroma Akademiji.

PREDAVA: Inka P. Gerkšič, dermaestetik in mednarodno certificirana aromaterapevtka. Po pridobljenem certifikatu angleške aromaterapije je pridobila tudi znanje francoske aromaterapije in se nato posvetila študiju formuliranja in izdelave naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in Aroma Akademije ter predavateljica, pri čemer zajema izkušnje iz dolgoletnega vodenja tečajev za študente in individualnega dela z njimi, zato zna približati slušateljem tudi zahtevnejšo snov.

PRIJAVE ZBIRAMO DO 15.1. 2020 OZ. DO ZASEDENOSTI MEST.


DATUM:  15.1.2020 od 17h do 19h

LOKACIJA: Infinity Fusion, Kardeljeva cesta 85, Maribor

CENA: predavanje je brezplačno

PRIJAVE: prijavite se na spletni strani Naravnega Kotička.

Predavanje bomo zaključile z vašimi vprašanji, klepetom in druženjem :) Ker je predavanje omejeno na manjše število udeležencev, imajo pri prijavi prednost tisti, ki bi želeli obiskovati naša izobraževanja. Priporočam ti, da si mesto rezerviraš čim prej, saj sem prepričana, da se bodo takoj zapolnila :)

Se že veselim, da se spoznamo!

Zunanje povezave: FBUrnik delavnic

Vir: Naravni Kotiček, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Naravni Kotiček:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid