Koncert Slovenija Piha 0,0 - Policijski Orkester + Gosta: Tokac In Neisha

Ker ste pihali 0,0, bo za vas pihal Policijski orkester pod vodstvom dirigenta Nejca Bečana z gostoma Tokcem iz skupine Dan D in Neisho. V Katedrali Kina Šiška. Dogodek je zaprtega tipa.

Policijski orkester že četrto leto zapored nagrajuje voznice in voznike, ki so v prejšnjem letu med poostrenim nadzorom psihofizičnega stanja voznikov na slovenskih cestah (novembra in decembra 2019), pihali 0,0. Tudi tokratna akcija ozaveščanja Slovenija piha 0,0 se bo končala s slavnostnim koncertom za povabljene 0,0 voznice in voznike. Policijski orkester bo pod vodstvom dirigenta Nejca Bečana sprva odpihnil svoj opus, v drugem delu pa se bosta policistom na odru pridružila Tomislav Jovanović - Tokac (vokalist zasedbe Dan D) in Neisha, ki bosta ob orkestralni spremljavi izvedla še vsak svoj krajši repertoar. In duet. S povezovanjem koncerta bo svoje družbeno koristno delo odslužil tudi Miha Šalehar.

Dogodek je zaprtega tipa. K žrebu za vstopnice se lahko do 27. decembra 2019 na spletni strani le voznice in vozniki, ki so uspešno opravili psihofizični preizkus in od policistov prejeli kupon Slovenija piha 0,0.

Srečno! Tako na cesti kot pri žrebu. Organizacija: Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije, Slovenska policija, Agencija za varnost prometa, AMZS in Val 202.

Vir: Center urbane kulture Kino Šiška, Napovednik.com

Zemljevid