Ana Soklič - Soulrise series Vol. 1 - Odpovedano

Obiskovalce prireditev obveščamo, da smo na podlagi vladnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa naše prireditve v zaprtih prostorih do nadaljnjega odpovedali, oziroma jih bomo poskušali nadomestiti v kasnejših terminih, o katerih bomo obveščali sproti na naši spletni strani in socialnih omrežjih.

Šopki divjih orhidej. Sozvočje dvoma in prepričanosti. Poslanstvo strganih mask, ki čakajo na bežni dotik, upajoč, da ostane. Vsi se poslužujemo samoprevar, ki jim ne zmoremo ubežati, kljub globokim ranam … na njih še bolj posipamo sol. In verjetno hočemo ... še več. Ana Soklič in prijatelji pripravljajo večer, za katerega nočejo že sedaj govoriti naglas, kakšnega vonja bo, lepše ga bo vdihniti in se mu prepustiti v pravem trenutku.
Tako nekako ostajajo ... nepopisano platno, ki čaka ... na vas.


Ana Soklič – glas
Anže Vrabec – klavir
Erik LaPierre Čebokli – bas
Vid Ušeničnik – bobni
Bojan Simončič (gostujoči) – kitara

Glasbena zvrst: soul/RnB/jazz

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.00.

Vstopnina: 7 EUR


Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.
Zadnja vožnja vzpenjače je ob 00.00.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid