BEPOP Akustika - Miklavžev koncert v Astorii

  • Kaj: Akustični koncert skupine Bepop
  • Kdaj: petek, 6.12.2019 ob 20.30
  • Kje: Kavarna Astoria, Maribor
  • Prireditelj: TrickyDisco! PiArt
  • Vstopnina: 15 eur (na voljo je le 250 vstopnic)

Ekskluzivni koncert ob otvoritvi prenovljene kavarne Astoria!


Zabava. Evforija. Nostalgija.

To so prve tri asociacije Tinkare, Alenke in Ane ob omembi turneje Popstars. Če ste naš prvi veliki televizijski lov na talente, turnejo in evforijo, ki ju je spremljala, doživeli v živo, veste, da je bil to zadnji val zlatih let slovenske pop muzike. Vsi, ki ste bili takrat še premladi, pa ob trenutnem spogledovanju s pop kulturo 90. in 00. let, gotovo čutite, da se tista evforija ni nikoli zares polegla. Mogoče se je le malo skrila.

Potem, ko so se punce, brez Simona, a z njegovo podporo, vrnile na glasbene odre, je nazaj tudi evforija, tokrat pa jo spremlja ključnik #BepopLadies. Pričakovale so pozitiven odziv, a izjemna podpora medijev, niz razprodanih nastopov in pohvale na račun njihovega troglasnega petja so v njih prebudili želje po novih izzivih. Prvi je: postaviti polnokrven akustični koncert v spremstvu kitare, tolkal in kontrabasa. Prenovljena kavarna Astoria, tudi svojevrstna ikona štajerske in slovenske popkulture ter Miklavžev dan pa sta idealen okvir za kaj takega.

Pripravite se na ekskluzivno, nekoliko bolj intimno, a nič manj energično, izvedbo uspešnic, kot so Moje sonce, Odpelji me, Lokomotiva, Bodi zvezda, Ne sekiraj se ... ki jih bodo dame pretkale še s kakšnim slovenskim zimzelenčkom in mednarodnim standardom, vsekakor pa zelo v njihovem slogu in v mislih, da nastopajo v legendarni kavarni Astoria.

- - - - -

BEPOP AKUSTIKA
Alenka Husič (glas)
Ana Praznik (glas)
Tinkara Fortuna (glas)
Jan Potrč (kitara)
Luka Ščavničar (kontrabas)
Dejan Tamše (bobni)

- - - - -

KAVARNA ASTORIA
Slovenska ulica 2, Maribor

CENA VSTOPNICE: 15,00 eur
ZA KONCERT JE NA VOLJO LE 250 VSTOPNIC

PREDPRODAJA V KAVARNI ASTORIA
(vsak dan v delovnem času kavarne) - OD TORKA, 5. 11. 2019 NAPREJ!

INFO & REZERVACIJE MIZ:
070 149 910 (Gregor)
astoria.kavarna@gmail.com

 

Vir: TrickyDisco! PiArt, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Bepop

Zemljevid