Priprava na likovni sprejemni izpit: SŠOF

SREDNJA ŠOLA ZA OBLIKOVANJE IN FOTOGRAFIJO, UMETNIŠKA GIMNAZIJA


Tudi leta 2019 so bili naši tečajniki, ki smo jih pripravljali na likovni sprejemni izpit za Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo oziroma Umetniško gimnazijo izdelali z odliko. Čestitamo! Tečajniki, ki naše tečaje obiskujejo tedensko celoten semester na sprejemnih izpitih dosežejo 100% uspeh.

Kdaj so sprejemni izpiti? Takoj po zimskih počitnicah v marcu 2020.

TEHNIK OBLIKOVANJA

- GRAFIČNO OBLIKOVANJE
- OBLIKOVANJE UPORABNIH PREDMETOV
- MODNO OBLIKOVANJE
- FOTOGRAFSKI TEHNIK

UMETNIŠKA GIMNAZIJA – LIKOVNA SMER

Cilj, ki ste si ga zastavili, je treba tudi doseči – le tako se boste namreč približali uresničitvi svojih sanj. Na sprejemnih izpit smo pripravili že več kot 800 kandidatov, ki so ga tudi opravili. Opravljanje izpita na SŠOF je dogodek, na katerega se je treba dobro pripraviti. Z našim tečajem boste lažje izdelali likovni sprejemni izpit.

Tečajniki bodo risali po modelu in se seznanili z viziranjem, perspektivo in geometrijskimi liki. Uvedli vas bomo v zakonitosti barv, se preizkusili v ploskovno-barvni kompoziciji. Pozornosti bomo namenili tudi prostorsko-konstrukcijskim nalogam iz papirja ter grafično – oblikovalskimi nalogami.

Število tečajnikov: 7 oseb

Čas trajanja in cena:

KRATKI / 250 EUR, 7 tednov
SEMESTRSKI / 720 EUR, september – december ALI oktober – januar ALI november – februar ALI december – marec
Vsi ki se boste vpisali v SEMESTRSKI tečaj prejmete knjigo VEŠČINA RISANJA 1 – PREDMETI IN PROSTOR avtorja Toneta Rački.

Material za tečaj je v celoti vštet v ceno. Na koncu tečaja prejmete diplomo.

TERMIN: enkrat na teden po tri šolske ure

 

Vsi, ki pri nas obiskujete tečaj priprave na sprejemni izpit imate pred sprejemnimi izpiti dva konzultacijska termina, ki sta brezplačna. O terminu Vas obvestimo po elektronski pošti. Konzultacije so namenjene, da se posvetujete – kaj vprašate in pregledamo risbe. Termina sta v februarju in marcu 2020.

 

šola art:tečaji
Miklošičeva cesta 38
1000 Ljubljana

sola@art-tecaji.com
art-tecaji.com
tel. 041 516 760


art:tečaji je šola za risanje, slikanje, keramiko, kiparstvo, kaligrafijo, pisavo copperplate, nakit, oblikovalske računalniške tečaje ter pripravo devetošolcev na Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo: Umetniško gimnazijo in dijakov na fakultete likovne smeri; 1: Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, 2: Pedagoška fakulteta, 3: Biotehniška fakulteta, 4: Fakulteta za arhitekturo, 5: Naravoslovnotehniška fakulteta, 6: Fakulteta za gradbeništvo, 7: Fakulteta za dizajn in 8: Zdravstvena fakulteta.

 

Vir: Šola art:tečaji, Napovednik.com

Zemljevid