Dogodek je že minil.

Rajski MALDIVI - z Dogodki za Samske

➡️ 9 dni, le 6 dni dopusta

➡️ Ponedeljek, 2. 11. 2020 - torek, 10. 11. 2020 (9 dni)


Maldivi. Rajski Maldivi. 50 odtenkov turkizne. Noge v zrak, mir, svoboda. Čudoviti koralni grebeni, čisto morje, sonce, prijazni ljudje in veliko dogajanja.

Pa še super sopotniki.

Kljub temu, da bomo dali glavo na off, se bo na 9-dnevnem potovanju dogajalo zelo veliko.

Povejte ...

 • Radi potujete, pa trenutno nimate družbe?
 • Ste samski in ste pripravljeni spoznavati nove ljudi, ki obožujejo tropske kraje in potovanja?
 • Bi radi doživeli popoln oddih na Maldivih (hotel 4*), kjer prav res dogaja veliko in domov prišli s čudovitimi spomini?


➡️ Ja? Potem pa odpotujte z nami in agencijo Shappa na nepozabno 9-dnevno potovanje na Maldive - v pravi rajski svet, ki se vsakemu potniku za vedno vtisne v spomin. 

➡️ Druži nas ne samo to, da izredno radi potujemo, ampak tudi to, da obožujemo toplo, lepo vreme, nasmejane obraze in to, da smo trenutno samski. To pa je že kar nekaj skupnega in odličen začetek za naše tropsko doživetje, kajne?➡️ Kdaj odpotujemo?

Ponedeljek, 2. 11. 2020 - torek, 10. 11. 2020 (9 dni)

Rok prijave: čim prej 

 

➡️ Čisto na hitro - čaka nas:

 • dolge bele plaže
 • izleti na peščene otoke, kjer je doma samo narava - piknik na samotnem otoku
 • doživetje magičnega podvodnega sveta (atoli, grebeni, noro pisan podvodni svet, želve, mante, delfini, morski psi; snorkljanje, potapljanje)
 • plavanje z morskimi psi kitovci (ki se prehranjuje s planktonom - nič bat ;)
 • spoznavanje lokalnih običajev
 • tekma z rakci
 • raziskovanje glavnega mesta na 1 metru nadmorske višine
 • ogled bližnjih rajskih resortov z ladjico
 • ribolov
 • vodni športi
 • dobra kapljica v ekskluzivnem nobel resortu
 • floating bar - bar na morju
 • dobri žuri na ladji :)

➡️ Nastanitev:

Domujemo na otoku, ki NI letoviški. Na njem živijo domačini in prav iz tega otoka je najbolje raziskovati rajske Maldive!
Spali bomo v lepem hotelu na plaži (3-4*) obkroženim s kokosovimi palmami.

Vse sobe so klimatizirane, imajo toplo vodo, TV, Wi-Fi, Mini bar, sušilec za lase in sef.

V hotelski restavraciji bomo vsak dan zajtrkovali. Nekoč mi je prijatelj rekel: "Ko greš enkrat na Maldive, nehaš iskati rajske plaže na Filipinih, na Tajskem, na Karibih ... Vse to, kar si iskal in boš iskal, boš našel na Maldivih."

Mi pa, po večkratnem obisku Maldivov, dodajamo še to, da je mit o tem, da je na Maldivih dolgčas (le turkizna voda in pesek), že krepko presegel splošna prepričanja. Na Maldivih namreč lahko dogaja na polno! Z našim programom bomo Maldive doživeli res pestro - pravi doživljajski trip bo to.

In to v dobri družbi, seveda. :)

"Na koncu zmanjka časa, ker se tako veliko dogaja!"

Maldivi so šele nekaj let odprti za turizem izven letovišč. Tako je ta raj na zemlji, ki je pripadel smetani, zdaj odprt tudi za povprečnega popotnika. Izkoristite priložnost in se nam pridružite na rajskih počitnicah odkrivanja Maldivov, ki vam jih bo zavidal prav vsak.

Maldive sestavlja skupina 1192 otokov, del 26ih nizkih atolov v Indijskem oceanu. Mi se bomo naselili na enem od njih in iz njega delali dnevne izlete na rajske, sanjske, romantične otoke, atole, grebene ... Lahko greste le malo posnorkljati, pa boste že plavali z želvami, mantami in morskimi psi. Lahko pa se greste potapljati in še nadgradite to čudovito izkušnjo.

Naredili bomo tudi izlet na peščene otočke, sredi ničesar. In šli peš na samotni otok. En izlet pa je rezerviran za plavanje z morskimi psi kitovci.

Verjemite, ne samo da se boste počutili kot v raju - v raju boste. Dobrodošli na sončno stran življenja!


Preden odpotujemo, se srečamo in spoznamo že doma!

Po vaši prijavi vam bomo poslali navodila za prve birokracijske obveznosti, nato pa vas bomo povabili na naše prvo srečanje.

➡️ Namen srečanja je, da:

 • se pogovorimo o programu potovanja in vseh stvareh, ki jih potrebujete vedeti pred odhodom
 • odgovorimo na vsa vaša vprašanja
 • spoznate slovenskega vodiča, ki bo z nami ves čas potovanja
 • se med seboj spoznamo prav vsi


Po urejenih formalnostih se bomo sestali še enkrat, da se pogovorimo glede vseh ostalih podrobnostih potovanja, ki vas bodo zanimala. In da že doma nazdravimo pred tem krasnim rajskim potovanjem, seveda. :)


Ko se prijavite na potovanje, vam bomo pravočasno preko e-pošte in/ali sms sporočila sporočili, kdaj in kje točno se bomo sestali prvič in kdaj drugič. 

 

➡️ Zakaj gremo prav na Maldive?


Ker so vtisi potnikov preteklih potovanj čudoviti in ker so Maldivi enostavno the place to be!

Nekaj vtisov si lahko preberete spodaj.

"Hej hej! Jaz bi pohvalila potovanje na Maldivih. Res sem se imela fenomenalno. Vse je bilo super in nad pričakovanji. Vodič je bil super. Vse kar smo potrebovali, nam je razložil in pomagal. Na splošno smo bili dbest skupinica. Moj najboljši dopust. Ne znam opisat z besedami kaj vse sem doživela, ampak res je bilo vse waaaaaaaaaaaaaw! Sigurno bom šla še kdaj z vami! Hvala za vse!" (Špela)

"Potovanje je bilo kičasto. Organizacija se mi zdi super. Tudi vodnik je odigral svojo vlogo. Top smo se mel. Uživala sem na polno. Overall ocena 10. Priporočam vsakemu. Nikakor se ne morem navadit, da sem nazaj :) Keep rocking." (Nataša)

"Moram vam povedati, da sva bila zelo zadovoljna z vašo organizacijo in nasplošno s potovanjem. Bilo mi je zelo všeč, ker smo živeli na otoku, kjer so domačini, organizacija samih izletov, prijaznost ljudi na otoku, možnost izbire izletov in individualna razporeditev časa in izletov. Prav tako bi pohvalila tudi vodiča. Imela sem se res zelo fajn. (Andreja)

"Imela sem se top. Super kombinacija izletov, za vsakogar nekaj - lahko cel dan ždiš pod palmo in srkaš kokosovo vodo ali pa raziskuješ okoliške grebene, resorte, otočke. Lokalni otok, kjer smo nastanjeni, je krasen. Upam, da ga turizem prehitro ne pokvari. Tam smo dobili pravo sliko Maldivov - vse je tako easygoing, da se res spočiješ. Pa komu ne bi bil všeč ves ta kič z belim peskom, pisanimi ribicami, filmskimi palmami in pretvarjanjem, da nastopaš v tretjem delu Blue lagoon? :) Vsi vodiči so bili top! Skupinca dbest. Brez skrbi doma lahko pustite vse knjige, ki ste jih hoteli prebrati. Strah pred dolgčasom in klišeji je odveč. Ne pozabite na SPF 60 in na kakšno žganjico prepakirano v ajurvedsko ustno vodico:) " (Manca)

"Maldive sem doživela kot nebesa na zemlji. Popoln odklop, prijazni domačini, občutek varnosti in sprejetosti. Še zdaj sem polna prečudovitih vtisov in obogatena za nova prijateljstva. Na samo organizacijo in odzivnost pred potovanjem nimam pripomb. Vse je teklo gladko in po dogovoru. Tudi cena potovanja in storitve na licu mesta se mi zdijo zelo primerne. Jaz sem vsekakor dobila na Maldivih vse kar sem pričakovala in še več." (Irena)

  

➡️ Cena in plačilo

Cena 9-dnevnega potovanja: 735 €
Cena ne zajema letalske karte, zajema pa nastanitev v prenovljenem hotelu 3-4* na plažici, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu. Detajli spodaj.

Na potovanje se bomo odpravili v skupini od 12 do 26 oseb, zato pocukajte za rokav tudi kakšne svoje samske prijatelje.

Naj se popotovanje prične z nasmehom na obrazu že doma! :)

 

Let's GOOOO! :)

 

Vas zanima še več?

 

⬇️ ⬇️ ⬇️

 

Zunanje povezave: VEČ in PRIJAVA na Rajske MaldiveKAJ SO Dogodki za Samske?DARILNI BON - bi potovanje podarili prijateljem?Kaj pa EKSOTIČNI BALI?

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Dogodki za Samske:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid