Intenziv samospoznanja- Kdo sem Jaz

Kakšna je v resnici naša realnost, izven naših prepričanj, misli, uma, brez naučenih percepcij? kaj je življenje? Kdo sem jaz?
Šele ko izgubimo iluzijo sebe, se razkrije celota, čista zavest, bog, praznina ali polnost – kakor je komu ljubši izraz. Postanemo dom, ki ga pravzaprav nikoli nismo zapustili, le zavedali se nismo tega. To zavedanje naredi bistveno razliko v dojemanju.

Spoznanje sebe, na najgloblji ravni, je spoznanje Boga. To je skrivnost Gnoze, in tudi končni cilj Intenziva samospoznanja.

Vsak Intenziv je po svoji naravi edinstven, enkraten in neponovljiv. Sama atmosfera in energija Intenziva posameznika vodi do sebe, ne glede na to, kaj doživlja. Podpora vodje Intenziva in delo na sebi pomaga raztopiti lastno nevednost in ujetost v delovanje pogojenega uma. Tišina, odsotnost misli in občutek globoke izpolnjenosti omogočajo uvid v lastno brezčasje svoje resnične narave.

Izkušnja Intenziva nam daje:
- pristnejši občutek poslanstva in življenjskega smisla
- večje zmožnosti globlje povezave z drugimi ljudmi - družino, partnerjem, prijatelji...
- olajša zmožnost oprostiti sebi in drugim
- moč preseči strahove in probleme
- brezpogojno ljubezen, popolno sprejemanje sebe in drugih
- mir in tišino uma
- veselje, občutek sreče brez razloga

V okviru Intenziva se bo izvajala tudi Kvantna Transmisija - energijski prenos čiste Zavesti, ki bo še dodatno aktivirala in poglobila proces samospoznavanja.

Intenziv samospoznanja močno pospeši duhovno rast in proces lastnega samozavedanja. Mnogi udeleženci so si v svojem mnenju o intenzivu zelo podobni. Pravijo mu "najvišje in najgloblje spoznanje", ki sem ga doživel-a do sedaj v življenju.

Intenziv vodi Grega Gregorec, izkušen učitelj metod samorazvoja in duhovnih praks.
Več o vodji.

Več o konceptu, ciljih, načinu dela in zgodovini Intenziva Razsvetljenja si lahko preberete tukaj.

Cena Intenziva: 60 Evrov

sobota 23.5.2020 od 10:00 do 20:00 ure v Ljubljani (zavod Gnozen, Kersnikova 5A)

Prijave in informacije: 051/783-072, grega.gregorec@gmail.com

Vir: Nova Alkimija, Napovednik.com

Zemljevid