Mali pok - Otvoritev sezone

Mladinska improvizacijska skupina (razširjena ekipa) iz Kulturnega doma Pekre-Limbuš, Mali pok, se bo drugič predstavila na domačem odru. Tokrat v popolnoma novi preobleki in prenovljeni verziji, saj bodo z njimi nastopili tudi mlajši člani oz. otroška skupina pod okriljem mentorice Mojce Frim. Kot češnja na vrhu torte pa jim bo prizore pomagal soustvarjati pevski zbor iz Kulturno in umetniškega društva Coda. Društvo je bilo ustanovljeno avgusta 2005 kot institucija, katere namen je ponuditi kredibilno, predvsem pa drugačno (alternativno) obliko glasbenega izobraževanja za otroke in mladino.

Se želite zabavati in nasmejati do solz? Pripravite se na nepričakovano! Na sporedu bodo razne improvizacijske discipline ter presenečenje večera, z naslovom Umor je napisala...

Improvizacijsko gledališče ali na kratko impro je posebna oblika gledališča, pri čemer igralci delujejo sproščeno, spontano, brez v naprej določenega scenarija. Vsi prizori so unikatni in jih vidite prvič ter zadnjič.

Vljudno vabljeni v Kulturni dom Pekre-Limbuš, 15. 11. 2019 ob 18. uri. Obiščite nas na impru dogodku, saj brez vas ne gre. Se vidimo?
Vstop je prost, dobrodošli so prostovoljni prispevki.

Vir: KD Pekre - Limbuš, Napovednik.com

Zemljevid