Praznuj svoj Rojstni dan z Igro v glini

Ob praznovanju rojstnega dne in drugih slavnostnih priložnostih vabimo slavljence in njihove prijatelje na ustvarjalen izlet v svet oblikovanja gline primeren za vse starosti in vse generacije.

Z različnimi tehnikami ročnega oblikovanja boste raziskovali svoje domišljijske zmožnosti in odkrivali svoj ter glineni potencial. Igranje z glino je v prvem planu. Pridite si izdelati svojo igračko ali čisto uporabno skledico. Možnosti je neskončno.

Ustvarjanje v glini in sproščena ura in pol v prijetnem okolju Lončarskega ateljeja SEM. Vabljeni otroci, mladostniki in odrasli posamezniki. Odličen čas za slavljenca in prijatelje, da skupaj ustvarjajo in se zabavajo.

Naše srečanje traja do 90 minut (ali drugače po dogovoru), o vsebini  pa se lahko dogovorimo vnaprej ali pa se prepustimo trenutnim vzgibom ter strokovnemu vodstvu.

Cena praznovanja (v ceno je vključena animacija, uporabljeni material in žganje izdelkov):
do 10 oseb: 120,00 EUR
10–15 oseb: 150,00 EUR
15–18 oseb: 180,00 EUR
Doplačilo za glaziranje:
25,00 EUR

Kontakt in informacije
Eva Peterson Lenassi: 040 384 345
igravglini@gmail.com

Torta za rojstni dan:
Kavarna SEM nudi možnost pogostitve za otroke in starše ob posebnih praznovanjih. Naročite lahko domačo torto po svojih željah in vse ostale gostinske usluge. Ob slabem vremenu uredimo igralni kotiček za otroke v lokalu, ob lepem pa se lahko otroci igrajo na velikem ograjenem travniku pred Kavarno SEM.

Termini: Vsak dan po predhodnem dogovoru.

Rezervacija termina v kavarni SEM (naročilo torte) in ostale informacije:
Robi (Kavarna SEM): 041 729 619

Lončarski atelje v Slovenskem etnografskem muzeju je namenjen oblikovanju gline in porcelana, izobraževanju, eksperimentalni in raziskovalni dejavnosti, izdelavi in predstavitvi lončarskih izdelkov, predstavitvi tradicionalnega lončarstva, umetne in maloserijske proizvodnje ter izdelavi replik. Zasnovan je kot delavnica, prodajna galerija in učilnica.

Vabljeni k spremljanju utrinkov in napovedi dogodkov na Facebook profilu: in na strani 

Vir: Igra v glini, Napovednik.com

Zemljevid