Bogunov/Partija (rock'n'roll)

  • Kaj: Pop in rock
  • Kdaj: sobota, 9.11.2019 ob 21.00
  • Kje: Hangar Bar, Izola
  • Prireditelj: Hangar Bar
  • Vstopnina: Simbolična vtopnina

BOGUNOV

Če ste ljubitelj ustvarjalcev, kot so Ekatarina velika, Azra ali Nick Cave, Tom Waits ter radi uživate v glasbi s pridihom novega vala, ki je eksplodiral v osemdesetih letih, je koncert zasedbe Bogunov prava stvar. Kajti na koncertu boste zagotovo doživeli vsaj delček omenjene pravljice, servirane po bogunovsko.
Pridite poslušat band, ki je tako kakovosten, da je s svojo glasbo prepričal celo velikega Mija Popoviča (Pomaranča), da je prekinil svoj več kot dve desetletji dolg studijski post, in se jim pridružil pri snemanju.

Bogunov vsakič znova presenetijo z neverjetno iskreno in čustveno močno liriko, ki jo ustvarja pevec in avtor Ognjen Zeljić v obliki zgodb, med katerimi vsak najde kakšno, s katero se lahko poistoveti. Vzdušje se spreminja iz pesmi v pesem, od temačnih, nasilnih in surovih pa do čustvenih, melanholičnih in optimističnih, ljubezenskih in celo primernih za ples. Pri ljubljanskem ŠKUC-u so zapisali: "Pri pesmih zasedbe Bogunov gre v prvi vrsti za sporočilnost, oziroma za posameznikovo doživljanje sveta, ki ga obdaja in manj za preprosto zabavo publike, kar pa ne pomeni, da je užitek ob poslušanju manjši, zagotovo nasprotno".
Bogunov bodo v vas spodbudili čustveno, telesno in umsko razgibavanje ter vas z neverjetno karizmo in nežnostjo, hudomušnim humorjem in mračno strastjo popeljali po skrivnih kotičkih uma in duše, ki v današnji histeriji sveta pogosto ostanejo skriti.

SLEDITE JIM:
YouTube:

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Bandcamp:

_______________

PARTIJA
Partija je rockerski trio,ki igra avtorsko glasbo z vplivi Yu-rocka in retrometala.

SLEDITE JIM:
Facebook:

Vir: Hangar Bar, Napovednik.com

Zemljevid