Zeleni sejem

7. decembra za vas pripravljamo božični sejem, na katerem boste lahko kupili darilca, ki so narejena v duhu spoštovanja zdravja, družbe, narave in njenih živali. Praznični čas je obarvan s prijaznostjo, dobro hrano in majhnimi pozornostmi, s katerimi narišemo nasmehe hvaležnosti našim bližnjim, vabimo vas, da ta sobotni dan preživite z nami in se opremite s prijaznimi božičnimi darilci.


Božično vzdušje nam bodo pričarale zeleno okrašene stojnice butičnih trajnostnih in prijaznih trgovin, iz zvočnikov bo igrala prijetna praznična glasba, zrak bo dišal po okusni rastlinski hrani, ki bo pogrela majhne in velike želodčke. Za sladke zobe bodo poskrbele veganske sladice in dražile tiste, ki se jim bodo še želeli upirati. V dopoldanskem času se bodo otroci družili na glasbeni pravljici, ki jih bo sprostila in jih popeljala v svet glasbil iz naravnih materialov, v svet diha, glasa in pozornosti. Starši in ostali odrasli se bodo med glasbeno pravljico udeležili delavnice o tem, kako lahko sami izdelajo svoja naravna čistila. V toplem družabnem prostoru Gnezda si bomo popoldne ogledali še odličen dokumentarni film Tomorrow, ki na izvrsten način in z dobrimi rešitvami spodbuja lokalne skupnosti po vsem svetu, da zaradi svojega zdravja, miru in prihodnosti spremenijo svoj način življenja na bolje. Za ogled filma bomo hvaležni prostovoljnega prispevka v višini 3 €. 

Preživite decembrsko soboto z nami, v zdravem in prijaznem božičnem vzdušju, do takrat pa spremljajte naš dogodek.


 

Organizator Zelenega sejma je Zeleni planet, zavod za promocijo etičnega potrošništva. Zeleni planet na strani združuje zelene in etične izdelke različnih spletnih trgovin zato, da jih hitro in enostavno najdete na enem mestu. Poiščite svoje naravne, ekološke in živalim prijazne izdelke na Zelenem planetu.

Vir: Zeleni planet, Napovednik.com

Zemljevid