V Iskanju Odnosa: Kako od samskosti do partnerstva

➡️ Začenjamo s popolnoma novim sklopom psiho-edukativnih delavnic z druženjem, ki jih bomo organizirali 2x na mesec s priznanim terapevtom Markom Kovačičem.

 

➡️ Če bi na dogodek prišli, ker vas tematike zanimajo, pri tem dogodku ni nujno, da ste samski.

 

➡️ Terapevtov stil predavanja in podajanja informacij je domiseln, eksakten in zelo zanimiv, tematike predavanja pa so vedno različne.

 

  • "Najprej se učimo. Potem se družimo. Dva večera na mesec vas bosta popeljala do novega znanja in do nove družbe ljudi, ki jim izobraževanje o psihologiji in osebnostni rasti pomeni veliko." (Nina)

 

Skupaj lahko presežemo veliko več kot sami s seboj. Ob tem pa spoznamo nove ljudi, ki sčasoma postanejo naši prijatelji. Kaj ni to največ, kar lahko naredimo v tem trenutku zase?

➡️ Vsako predavanje bo imelo svojo tematiko, o kateri terapevt Marko razloži vsa ozadja, pove primere, nam skuša razložiti, kako v ozadju stvari funkcionirajo. Vse to, da bo naš odnos do sebe in do drugih, prihodnjih partnerjev v prihodnje še boljši.

➡️ Vse dogodke imamo ob sredah od 19. do 21.30 ure v dveh delih:

  • 19.00 - 20.30: predavanje brez pavze
  • 20.30 - 21.30: druženje v baru➡️ Vsi termini in tematike:


Sreda, 13. 11. 2019: Kako od samskosti do pravega partnerstva? 

Sreda, 20. 11. 2019: Strah ali Ljubezen?

Sreda, 11. 12. 2019: Dvorjenje

Sreda, 18. 12. 2019: Kaj privlačnost pove o meni? Magnet privlačnosti.

Sreda, 08. 01. 2020: Kako se srečati s svojim mirom? Anksioznost (tesnoba) in stik s telesom.

Sreda, 15. 01. 2020: Nefunkcionalne kombinacije znotraj partnerstva

Sreda, 05. 02. 2020: Partnerski konflikt kot pranje čustvene prtljage

Sreda, 12. 02. 2020: Intima in ranljivost v odnosu

Sreda, 04. 03. 2020: Vzorci in kako jih preseči? Emocije in komunikacija

Sreda, 11. 03. 2020: Manipulacija v odnosih in postavljanje mej

Sreda, 01. 04. 2020: Nezvestoba in varanje - zakaj?

Sreda, 08. 04. 2020: Kako ravnati z otroki ob ločitvi?

Sreda, 06. 05. 2020: Med strastjo in funkcionalnostjo v odnosih

Sreda, 27. 05. 2020: Brezpogojna in pogojna ljubezen. Kako biti dober starš?

Sreda, 01. 06. 2020: Konflikti v primarni družini - Srečal sem svojo družino

Sreda, 22. 06. 2020: Počitnice kot spričevalo odnosov (Konflikti in Zaupanje)


Na vsako srečanje se prijavite posebej preko spletne strani Dogodkov za Samske. 

O terapevtu

Mag. Marko Kovačič (rojen 1981 v Kranju) je magister znanosti s področja zakonske in družinske terapije. S samostojno psihoterapevtsko prakso se ukvarja od 2011, ves čas v vzgojnem zavodu dela tudi z mladostniki z motnjami vedenja in čustvovanja. Na psihoterapevtskem področju se ukvarja s temami kot so osamljenost, iskanje in razvoj partnerskih odnosov, stres in izgorelost zaradi odnosov, iskanje lastne identitete, odvisnosti, partnerski konflikti, nezvestoba, družinski konflikti (odrasli otroci in njihova primarna družina), najstniki ter odnosi med najstniki in njihovimi starši. Izvaja individualne terapije, skupinske terapije, psihoedukativne delavnice in predavanja.

 

Izjave udeležencev

  •  "Zelo presenečena sem bila tako nad predavanjem kot druženjem in sproščenostjo ljudi na dogodku. Kapo dol za tako idejo. Naučila sem se ogromno, pa še spoznala veliko novih ljudi. Zelo priporočam!" (Maja, 42 let)

  •  "Res dobra zamisel, da lahko za tako ugodno ceno izvemo veliko uporabnih informacij, pa še spoznavamo se lahko sami samski. Sedaj drugače gledam na odnos med dvema, sedaj razumem ozadje stvari, ki se med dvema dogajajo. Tičijo namreč čisto drugje kot sem mislil prej." (Jure, 35 let)
  •  "Izobraževanja glede psihologije odnosov bi morala biti dosegljiva vsem že od osnovne šole naprej. Vesela sem, da ste začeli tudi s takimi predavanji, saj res odpirajo obzorja. Predavatelj (terapevt) zelo zanimivo predava, res je poln znanja in še s humorjem razlaga. Zelo všečno mi je tudi druženje po predavanju, ki ga Nina zelo lepo povezuje." (Ajda, 37 let)

 

Cena dogodkov

Cena za en dogodek (predavanje + druženje ob pijači) je le 27 €.

Ko se boste prijavili na dogodek, vam bomo poslali podrobnejša navodila glede dogodka in predplačila na vaš elektronski naslov.

Nalašč je cena simbolična (le 27 € za 1,5 h predavanja + druženje ob pijači), ker želimo, da to znanje pride do vseh.Res zelo toplo priporočamo obisk, saj so ta znanja tako zelo potrebna za razumevanje naših ozadij, odnosov in tudi kakovosti življenja.

 Vas zanima še kaj več? 

⬇️ ⬇️

Zunanje povezave: Več o sklopu predavanj V ISKANJU ODNOSAŽe veste, kaj so Dogodki za Samske?DARILNI BON - bi dogodek podarili?Kaj pa EKSOTIČNI BALI - potovanje za samske?

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com

Video

Zemljevid