Error 404, horor doživetje

Slepa ulca predstavlja horor doživetje:
Error 404

Izzivamo vas, da se podate v neskončne globine sveta Povodnega moža in se preizkusite v prestajanju strašljivih izzivov na temni strani Alp. Vendar pazite, pristanete lahko v slepi ulci, kjer sonce zahaja, jenjuje že raj!

Zaklonišče v Parku slovenske reformacije (bivši Argentinski park).

Vstop na vsako uro in pol ob: 16.00, 17.30, 19.00, 20.30 in 22.00.

Trajanje cca. 45 minut. Dogodka se lahko udeleži največ 6 oseb hkrati.

Rezervacije sprejemamo na: info@slepa-ulca.si

Partnerji in sofinancerji: Zavod Bob, KUD Mreža, Escape room Mindmaze Ljubljana, Mestna Občina Ljubljana, Urad RS za mladino, Četrtna skupnost Ljubljana-Center.

Vstopnina se obračuna na posamezen termin oz. skupino in znaša 50 EUR za 1 – 2 osebi, 80 EUR za 3 – 4 osebe in 100 EUR za 5 – 6 oseb na termin (skupino).

Vstopnino lahko plačate z nakazilom za predhodno izdan račun ali na dogodku z gotovino.

V skupini je lahko do največ 6 obiskovalcev, cena na osebo pa torej variira glede na število obiskovalcev.

Pravila sodelovanja in opozorila:

Na dogodku boste soočeni z majhnimi prostori, omejevanjem gibanja, temo, telesnim kontaktom, stroboskopskimi in utripajočimi lučmi ter meglo.
Na dogodku ne uporabljajte telefonov, svetlobnih teles in fotoaparatov.
Dogodek je javen, med obiskom vas bomo fotografirali.

Ogled odsvetujemo vsem, ki zaradi zdravstvenih težav težko prenašajo stroboskop in utripajoče luči, majhne prostore, trpijo za srčnimi in dihalnimi boleznimi, epilepsijo, duševnimi motnjami, klavstrofobijo, paničnimi napadi. Ogled odsvetujemo tudi nosečnicam. Prav tako odsvetujemo ogled osebam, ki težko prenašajo fizični kontakt.

Pridržujemo si pravico, da osebam, ki so očitno pod vplivom psihoaktivnih substanc, prepovemo vstop.

Dogodek ocenjujemo kot neprimeren za osebe mlajše od 14 let. Izjemoma lahko, v spremstvu staršev oz. skrbnikov in po presoji ter prevzetju odgovornosti z njihove strani, vstopijo tudi osebe mlajše od 14 let.

Če ne boste upoštevali pravil, bomo prekinili dogodek in vas pospremili do izhoda. V tem primeru ne vračamo plačane vstopnine.

Več informacij na: slepa-ulca.si

Vir: Slepa ulca, Napovednik.com

Zemljevid