Soundhitectures Opening

  • Kaj: Melodični techno, house, dubby
  • Kdaj: petek, 22.11.2019 od 23.00 do 5.00
  • Kje: Klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
  • Prireditelj: Klub K4
  • Vstopnina: Do (till) 24.00 5EUR / po (after) 24.00 7EUR

Soundhitectures Opening
22/11 * 23.00 @ Klub K4, LJ

Soundhitectures je manjša digitalna založba, ki na spletu od leta 2014 izdaja široko paleto elektronske glasbe: od ambienta in počasne elektronike, do zasanjanega downtempa, brejkov ter trših klubskih oblik. Še najraje imamo melodično glasbo, ki z energijo in pristopom meri nekam med novodobne oblike house in tehno glasbe.

Manjko le-te energije pa je tudi povod in priložnost za novonastalo ekipo in preoblikovanje Soundhitectures v redni klubski večer, ki želi zapolniti tradicionalno vrzel na področju atmosferične, melodične in progressive glasbe ter ji ponuditi platformo za njeno nadaljnjo rast. Nepomembno je, ali jo opišete kot nemško-nizozemska melodika, južnoameriški drive, otoški Saša ali rusko leteča duby atmosfera, mislimo, da je bolj kot oznaka pomembna iznajdljivost in izvirnost nastopajočih.

Iskanje pravih besed za opis dogodka je nekaj, občutek s katerim zjutraj zapustite klub pa nekaj popolnoma drugega. In bolj kot besede si želimo, da vam v spominu ostane to drugo; energija plesišča, tistih nekaj neverjetnih komadov, triurno plavanje v bazenu brez oddiha, glasbeno-vizualna kulisa, nepričakovano srečanje, komolčarski preboj po stopnicah in morda tokrat še kaj novega.

Gost prve izvedbe je Mobo, celjski ustvarjalec tehnične melodike ter glavna sila festivala in založbe Magnetik. Življenjske zgodbe nastopajočih, playliste trenutno najljubših komadov, video izseki in najnovejši mixi pa sledijo po navdihu ustvarjalcev dogodka.

Zares neresno, neresno zares.
Ne, resno, zares.

- - - - -

Bazen:
Evident
Mobo
SIM

Bar:
Jerpa
Grujic

- - - - -

SOUNDHITECTURES
fb.me/Soundhitectures
soundcloud.com/Soundhitectures

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
5€ < 24.00 < 7€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

Vir: Klub K4, Napovednik.com

Zemljevid