SGC: Slovenian Games Conference 2019

  • Kaj: Konferenca s področja razvoja iger
  • Kdaj: sobota, 30.11.2019 od 9.00 do 23.55
  • Kje: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
  • Prireditelj: Games Slovenia
  • Vstopnina: 25 EUR za študente, 50 EUR za vse ostale

SGC je poslovna konferenca s področja razvoja iger, ki bo potekala 30. novembra 2019 v prostorih Gospodarskega razstavišča v Ljubljani. Vstopnice si lahko zagotovite na spletni strani konference, pri nakupu pa lahko uporabite še promocijsko kodo "NAPOVEDNIKSGC2019" za 10-% popust.

Gre za največji tovrstni dogodek v Sloveniji, saj ga vsakoletno obišče več kot 400 obiskovalcev. Konferenca tako predstavlja unikatno priložnost za druženje s številnimi že uveljavljenimi ustvarjalci iz industrije, obenem pa tudi priložnost za učenje in zabavo!

Program konference obsega pestro zasedbo vrhunskih govorcev, kot so denimo Patrice Désilets (Panache Digital Games), Dino Patti (Coherence, Jumpship), Iris Muddy (Visual Development Artist), Oddur Snær Magnússon (Klang Games), Marko Grgurovič (Triternion), Milivoj Ćeran (Illustrator), Vida Rojšek (Outfit7 Group), Paloma Alperi Fernandez (Character Artist) in drugi. Celotno zasedbo si lahko ogledate na spletni strani.  

Letošnja zasedba govorcev je skupno podpisana pod številne svetovno znane naslove, med drugim Ancestors: The Humankind Odyssey, Assasin's Creed, World of Warcraft, Mordhau, Total War: WARHAMMER, Hitman, LIMBO, INSIDE, My Talking Tom in še mnoge druge.

Dodatno popestritev predstavlja tudi indie expo, razstava različnih projektov iz regije, ki se bodo tekom konference potegovali za nagrado najboljše igre po izboru strokovne žirije in obiskovalcev. Po podelitvi nagrad sledi še zaključna zabava za vse udeležence! :)

Zunanje povezave: Spletna stran konferenceZasedba govorcevPrijava na Indie Expo

Vir: Games Slovenia, Napovednik.com

Video

Zemljevid