Domorodni četrtki: Panon + Re3600

  • Kaj: Alternativa, urbana
  • Kdaj: četrtek, 14.11.2019 ob 21.00
  • Kje: Gala hala, Ljubljana
  • Prireditelj: Društvo Kapa
  • Vstopnina: 3 EUR

Panon
dj before & after: Re3600

Panon skuša s svojim zvokom ustvariti lahkonočno pravljico in obenem jutranjo budilko.
S svojim čutnim vokalom, minimalističnimi podlagami in odrezavimi slovensko-angleškimi raperskimi vložki na domača tla prinaša svežino neobremenjene elektronske godbe, svoj unikaten zvok pa začini s premišljeno vizualno estetiko. Kot pripovedovalec zgodb, ki se je ravnokar znašel v domačem elektronskem podtalju, svoj ugled vzdrži z iskrenim performansom in z ustvarjanjem intimnega vzdušja.

Na glasbeni sceni je v okviru različnih projektov dejaven že dobri dve leti. Kot član kolektiva Novi Dijak je komponiral enourne zvočne kulise za večere poezije Spekter v Moderni Galeriji in pod okriljem kolektiva svoje delo predstavil v performansih v Trubarjevi Hiši, Žmaucu, K4 in v KUDu. Kot del društva Blagor je z elektroakustično kompozicijo pripravljeno v sklopu teme dogodka, odprl razstavo Brstišče v galeriji Švicarija.
Raznovrstno glasbeno ustvarjanje mu torej ni tuje, a tokrat na Galin oder prihaja s svojim čisto svežim projektom. Zapomnite si ime Panon in v četrtek, 14. novembra, pridite na njegov premierni nastop.

V glasbeni prostor bo za warm up in after posegel Bor Urh (Re3600), ki bo s hibridnim setom glasbe, od trapa, bassa, cluba in cybera, dopolnil in zaokrožil ambient večera.

Za fane: King Krule, Mac Demarco, Tyler the Creator, Frank Ocean, Yung Lean

Music policy: electronic / art-trap / honest pop // club / bass / cyber

Vstopnina: 3 eur

Vir: Društvo Kapa, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Društvo Kapa:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid