Torul (SI)

  • Kaj: Alternativa, urbana
  • Kdaj: petek, 8.11.2019 ob 21.00
  • Kje: Gala hala, Ljubljana
  • Prireditelj: Društvo Kapa
  • Vstopnina: 8 EUR z rezervacijo na galahala.com, 10 EUR na dan koncerta, 3 EUR po koncertu

TORUL (SI)

Ljubljansko skupino Torul imate možnost na krilih svojega zadnjega, odlično sprejetega albuma ‘Hikikomori’ še zadnjič letos ujeti v Sloveniji, kje drugje, kot v (fantom zelo domači) Gala hali. Njihova letošnja evropska koncertna bera je bila bogata, v sklopu promocije novega albuma so obiskali Nemčijo, Belgijo, Madžarsko, Veliko Britanijo, Švico ter seveda nastopali tudi na domači grudi.

Svoj nekoliko temačen in intimen, a nikoli zatežen zvok Torul neprestano razvijajo in nadgrajujejo, tako da se tudi koncertne verzije vedno bolj razlikujejo od studijskih, zaradi mnogih in prostranih glasbenih vplivov pa je inspiracije vedno dovolj, da znova in znova vnesejo nekaj svežine na slovensko glasbeno sceno. V sklopu novega albuma so postregli kar s štirimi singli in prav toliko videospoti, ki so dobro kotirali na glasbenih lestvicah.

Po koncertu obeta žurka z delom DJ ekipe Wave Riders!, ki že leta skrbi za eklektičen klubsko-plesni vibe pri nas. Razplesala vas bosta Alenia in Skin (Wave Riders!)

Vstopnina: 8 € z rezervacijo na 10 € na dan koncerta, 3 € po koncertu

Music policy: synthpop/indiepop

 

Zunanje povezave: www.galahala.com

Vir: Društvo Kapa, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Društvo Kapa:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid