Vitez, zmaj in praznični direndaj

Nekoč je živel … No, če smo čisto iskreni, na vrhu Grajskega griča še vedno živi hudomušen in navihan zmajček Franci, ki vsako leto na Ljubljanski grad povabi pogumnega viteza Jurija, da se skupaj poveselita za praznike in obujata spomine na vse pustolovščine in dogodivščine, ki sta jih že doživela. Vendar pa se letos dogaja nekaj prav nenavadnega … Pogumni vitez Jurij ob prihodu na Ljubljanski grad še nobeno leto doslej ni doživel tako žalostnega sprejema. Le kam je izginila praznična jelka? In kje je sladek vonj po praženih mandljih in cimetu, ki ga naravnost obožuje? Kje sta glasba in smeh, ki se ponavadi razlegata prav po vseh grajskih kotičkih? Da ne bo praznični december postal povsem navaden mesec v letu, bosta plemeniti vitez Jurij in modri zmajček Franci morala razrešiti uganko, kam je izginilo vse praznično vzdušje. Mislite, da jima bo uspelo?

Predstava je primerna za otroke od tretjega leta dalje.

Cena vstopnice: 5,00 €
Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, spodnja postaja vzpenjače, ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih mojekarte.si. Število mest je omejeno.

Vabljeni na zadnji termin predstave: 22. december 2020

Za obisk predstave priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo. Z nakupom vstopnice si zagotovite znižano ceno povratne vozovnice.

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid