StarFall 4

StarFall 4 se vrača v Ljubljano! Odvijal se bo 23. in 24. novembra v prostorih FRI-ja na Večni poti 113, 1000 Ljubljana!

Več o dogodku na pbyte.si


Tekmuj v igrah kot so Fortnite, FIFA 20, PUBG, Rainbow Six Seige in CSGO proti drugim ekipam in se borili za nagradni sklad v vrednosti več 1000€

V sklopu dogodka bodo organizirane stranske aktivnosti za vse udeležence. Imeli boste priložnost preizkusiti VR in najboljše trenutke v novih igrah pri Konzolko.si, ki bo postavil gaming kotiček za vse udeležence, kjer boste lahko osvojili nagrade in se zabavali na Racing Simulatorju. Zbiratelji bodo tudi razstavili svoje zbirke Retro računalnikov in konzol v Retro gaming kotičku.


V večernih urah bodo organizirani casual turnirji iz OSU!, CSGO 1v1 za vse udeležence lan partya. To vse bo spremljal Game Night.

Več o dogodku na pbyte.si


Na dogodku bo tudi prisoten Team Spectralis in večino slovenskih Youtuberjov. Trenutno so potrdili udeležbo: JureTrsanBlond, Rok Cobl, Aleksander Arlič, Tija Fende, Aljažek, Scorplz, Vidus, Clumsy Mark, Aljo King, AntonTheOne, Gtehnic, Kristjan Belegič, Mato, Mega, RitterČančer.


Aktivnosti bo spremljal Youtuber Showdown. Dogodka se bo udeležilo čez 20 različnih youtuberjev in streamerjev iz Slovenije. Zatem bo tudi sledil meet&greet, kjer boste lahko spoznali vse osebno! Seznam vseh youtuberjev bo objavljen na spletni strani.

Udeleženci BYOC lan partya morate prinesti s seboj svojo računalniško periferijo (miška, tipkovnica, slušalke) kot tudi svoj računalnik ter monitor. Lahko imate tudi svojo konzolo. Seveda ne pozabite na UTP internetni kabel, ki mora biti dolg vsaj 10 m, in električni razdelilec.
Prijavite se hitro, saj so mesta bolj omejena, kot ponavadi!

Več o dogodku na pbyte.si

Vir: Združenje za videoigre in elektronske športe, Napovednik.com

Zemljevid