Predstavitev knjige Tanje Skaza

"Kot mine vsak trenutek življenja, tako minejo tudi težki trenutki, ki ti bodo prišli na pot. Ne ustraši se samote. Ne ustraši se, ko ne podpirajo tvoje ideje. Ne ustraši se, ko te prežamejo dvomi in skrbi. Si močna. Vztrajaj! Ni enostavno, je pa vredno," je zapisala uspešna poslovna ženska, managerka in motivatorka Tanja Skaza v njeni prvi knjigi Sprememba vredna. V svojem življenju je dokazala, da lahko uspe vsak, ki ima voljo in željo. Prvič pa razkriva odkrito, brez dlake na jeziku, kakšna je bila njena pot in spodbudi prav vsakega in vsako, da se vse da.

Premierna predstavitev njene nove knjige bo na srečanju novinarjev v četrtek, 10. oktobra 2019, ob 16. uri v hotelu Intercontinental (Slovenska cesta 59, Ljubljana). Uro zatem pa se bo začela tudi konferenca, na kateri bodo javnosti prvič ganljive izkušnje zaupali Jože Mermal, predsednik upravnega odbora BTC Cityja, Sonja Gole, predsednica uprave Adria Mobil, vrhunski kadrovici Vesna Vodopivec, direktorica Sektorja za upravljanje s kadri in razvoj organizacije v NLB, in Nataša Bazjak Cristini, regionalna HR direktorica v Atlantic Grupi. Prav posebna gostja bo ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandra Pivec, za še dodatno energijo pa bosta poskrbela radijski voditelj Miha Deželak in pevka Nina Pušlar.

Tanja Skaza je uspešna menedžerka, ki je ime podjetja Skaza ponesla v svet in v času njenega vodenja potrojila število zaposlenih. Podjetje danes spada v skupino 100 najbolj navdušujočih podjetij v Evropi in je prejelo že številne nagrade, med drugim priznanje Zlata gazela 2014, Managerkam prijazno podjetje, leta 2015 pa prestižno nagrado "Ustvarjalci stoletja", ki jih podeljuje Mednarodni ekonomski forum (EMF) Perspektive s sedežem v Dubrovniku. Nagrado "Ustvarjalci stoletja" so prejeli tudi leta 2016. Letos so prejeli nagrado nemškega gospodarstva. Podjetje je razvojno usmerjeno in je pod imenom znanih multinacionalk, s katerimi sodeluje, prisotno v več kot pet milijonih domov po vsem svetu. Podjetje je na ugledni lestvici 1000 podjetij, ki navdihujejo Evropo. Na lestvici, ki jo je objavila Londonska borza (LSE), so podjetja iz vseh 28 članic EU.

S knjigo Sprememba vredna v ospredje postavlja njeno vlogo kot prenašalke izkušenj, znanj in motivatorke. Zaveda se, da je timsko delo tisto, kjer se prispevek posameznika vidi v mnogokratniku ekipe. Skoraj 20-letne vodstvene izkušnje z izjemno žensko energijo in ambicioznimi cilji prenaša na managerke in podjetnice, ki želijo uspeti.

Vir: Lin&Nil, d. o. o., Napovednik.com

Zemljevid