K4 x Die Orakel Showcase: Call Super, Upsammy idr.

  • Kaj: Techno, house, elektro, IDM
  • Kdaj: petek, 15.11.2019 od 23.00 do 6.00
  • Kje: Klub K4, Kersnikova 4, Ljubljana
  • Prireditelj: Klub K4
  • Vstopnina: 10EUR 24.00h 12EUR

Trije klubski prvoligaši, huda založba in temen klub. 15. novembra na Kersnikovi gostimo kar tri pustolovske in pošteno nahajpane DJ-je ter producente na tematskem večeru K4 x Die Orakel.

Kulinarični vrhunec predstavlja britanski eklektični čarovnik Call Super, vsestranski producent in DJ, ki je iz majhnih barov v Neuköllnu prilezel do prime time nastopov na Dekmantlu in Sonarju. Med klubsko plemstvo se ni prebil z udarnimi hitiči temveč barvito in z(a)vito godbo, pravcato psihedelično čorbo, kjer se topijo pustolovski techno, electro, house in IDM, ki jih servira najbolj zahtevnim odjemalcem Panoramabara in zlatega pudla.

Nepredvidljivo sonično presečišče je značilno tudi za preostala nastopajoča, ki bosta Štirko novembra popeljala v klubski orakelj. Šefe založbe Oliver Hafenbauer z naprednimi zvoki segreva svojo rezidenco v kultnem Robert Johnsonu in se potrjuje z miksi za delikatese kot so Ransom Note, Bunker in Boiler Room. Na Die Orakel pa se pojavlja tudi ena najbolj nabritih in nenavadnih ustvarjalk iz Nizozemske. Amsterdamska selektorka Upsammy si je v kratkem času izborila rezidenco v spoštovanem klubu De School, otvoritev letošnjega Dekmantla in kepce DJ eminenc kot sta Objekt in Avalon Emerson.

Meje malega floora bosta raziskala Vuka in Vid Vai. K4 x Die Orakel čarter vzleti v petek, 15. novembra, ob 23h.

- - - - -

Die Orakel bazen:
Call Super
Oliver Hafenbauer
Upsammy

K4 bar:
Vid Vai
Vuka

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE
10€ < 24.00h < 12€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

Vir: Klub K4, Napovednik.com

Zemljevid