Dogodek je že minil.

Začetni tečaj SALSE Novo mesto

Vabljeni na začetni tečaj SALSE.

Vabljeni na začetni tečaj SALSE v petek 11.10.19 ob 20:30 uri v Plesni studio Novo mesto, Kočevarjeva 9, Novo mesto.

Vabljeni sami ali v paru! Soplesalko ali soplesalca lahko najdete na tečaju. Za učenje plesa predlagamo zračna, udobna oblačila. Obutev naj bo lahka, čista, s podplatom, na katerem se je mogoče z lahkoto zavrteti. Vstop v dvorano je dovoljen samo s čisto obutvijo.
Salsa je družaben ples, zato imate na tečaju možnost plesa z ostalimi tečajniki. Posebne želje zaupajte plesnemu inštruktorju pred začetkom tečaja. Po tečaju po dogovoru organizirano tudi brezplačno preplesavanje v Bistro Marof Novo mesto.

VPIS IN ČLANSTVO:
- Ob vpisu izpolnite vpisni list z informacijami, ki omogočajo evidenco plačil in obiskov in obveščanje v primeru spremembe urnikov.
- Ob vsakem obisku je potrebno potrditi udeležbo ter urediti vse formalnosti.
- Članarino se poravna enkrat na plesno sezono.
- Člani društva so upravičeni do ugodnosti.
- Obveznosti poravnavte pred začetkom tečaja z gotovino ali nakazilom.
- V primeru daljše odsotnosti (bolezen, poškodba, potovanje) takoj telefonsko ali z e-pošto napovejte odsotnost. Samo v tem primeru Plesno društvo SalSon upošteva odsotnost pri vpisu za naslednji mesec. Za neizkoriščene tečaje vračilo denarja ni možno.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI:
Nezgodno zavarovanje obiskovalcev plesnih tečajev ni vključeno v ceno storitev. Udeležba na plesnih tečajih je na lastno odgovornost.

GARDEROBA:
Za obiskovalce plesnih tečajev je na voljo garderoba ni varovana. Priporočamo vam, da vrednejše predmete shranite/vzamete v dvorano. Za pozabljene predmete ne odgovarjamo.

Lep plesni pozdrav,
team SalSon – Andrej in Helena s pomočniki

Tečaj vodi plesna inštruktorica Dušanka Požgaj.

/ 040 141 040/ Facebook SalSon Plesno Društvo

 

 

Vir: Plesno društvo Salson, Napovednik.com

Zemljevid