Dan otroških iger

V soboto, 12. oktobra 2019 med 9. in 19. uro vabljeni v Supernovo na Rudnik, na Dan otroških iger.

Mladi po letih in srcu boste lahko spoznavali različne družabne igre in se v njih tudi preizkusili, uživali v plesnih nastopih Plesnega kluba Ples plus in raznovrstnih glasbenih točkah učencev glasbene šole Muzikaviva.

Trgovina Črna luknja se bo na dogodku predstavljala z različnimi družabnimi igrami, ki jih ne vidite ravno vsak dan, popoldan pa boste lahko izvedeli marsikaj o Rubikovi kocki!

Pa to še ni vse! Še enkrat več v letošnjem letu so se v Supernovi odločili pomagati tistim, ki so na socialnem robu – vse od nedelje, 6. oktobra in do nedelje, 13. oktobra 2019 bodo zbirali različne družabne igre. Različne igralne karte, igre s kockami, družabne igre za več igralcev in različne starosti.

Zbrane družabne igre bodo ob zaključku akcije predali Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Akciji so se že odzvali nekateri najemniki nakupovalnega centra Supernova in tako so svoje donacije družabnih iger prijazno prispevali v Mladinski knjigi, knjigarni Felix in Drogeriji Müller, družabne igre pa bodo za plemenit namen donirali tudi v trgovini Črna luknja.

Pomagajte tudi vi, podarite družabno igro in poskrbite za bolj igrivo otroštvo mnogih otrok. V soboto, 12. oktobra pa med 9. in 19. uro vabljeni v Supernovo na Rudnik!

Vir: Agaric d.o.o., Napovednik.com

Zemljevid