Okusi Radol'ce

OKUSI RADOL'CE
November je mesec radovljiške kulinarike. Mesec Okusov Radol'ce, v katerem devet gostiln pripravlja menije iz sledljivih lokalnih sestavin, po enotni ceni 19€.


Otvoritveni dogodek letošnjih Okusov Radol'ce bo v petek, 25. oktobra v Gostišču Draga. Med 17. in 19. uro bo pred gostiščem potekala tržnica lokalnih dobaviteljev z degustacijami, ki jo bo popestrila glasba Veselih Begunjčanov. Ti bodo goste zabavali tudi kasneje ob večerji, od 19. ure naprej.


Pet hodni meni otvoritvene večerje bo pripravilo devet kuharskih šefov gostiln, vključenih v projekt, tema letošnje priprave in tudi sicer novembrskih menijev pa je bogastvo gozda. Gobe, kostanj, želod, divjačina, gozdni sadeži, smreka, jerebika, lešniki, med… vse to bo našlo prostor v edinstvenih menijih Okusov Radol'ce.
Ves november boste lahko okušali devet različnih menijev, zbirali žige in s tem sodelovali v nagradni igri, ki vam na zaključnem dogodku lahko prinese lepe kulinarične nagrade. Sklepni dogodek Okusov Radol'ce bo v nedeljo, 1. decembra na Linhartovem trgu. Ta dan bomo prižgali praznične luči, za kulinariko bodo skrbeli Okusi Radol'ce, program pa prinaša še praznični sejem, delavnico za otroke in koncert zasedbe Avtomobili.


Več informacij in tudi vstopnice za otvoritveno večerjo ter darilne bone za november najdete na radolca.si.

Zunanje povezave: Povezava na uradno stran Radol'caOtvoritev Okusov Radol'ceMesec Okusov Radol'ceNakup Bona za Otvoritveno večerjoNakup darilnega bona

Vir: Javni zavod Turizem in kultura Radovljica, Napovednik.com

Zemljevid