Kaligrafska delavnica s Katarino Rojc

V umetnosti pisanja se boste urili s pomočjo Katarine Rojc. Delavnice bodo imele dva stalna termina, jesenskega in pomladanskega. Lahko se nam pridružite na enkratni delavnici (za izkušnjo) ali seriji treh, ki vam bodo že prinesle mero spretnosti in znanja.

Na enodnevni delavnici boste z osnovnimi vajami izkusili glavne značilnosti pisave. Naučili se boste uporabljati klasično pero s prirezano konico in črnilo.  Na nadaljevalnih delavnicah se boste posvetili vadbi abecede s posebnim markerjem, da boste hitreje napredovali in prišli do željenih rezultatov.

Udeležba na enodnevni delavnici vam bo v pomoč, ni pa pogoj za vpis na večdnevno delavnico. Na obeh delavnicah bo poskrbljeno za vse potrebno gradivo. Sami poskrbite le za udobna oblačila in (po potrebi) očala.

V ceno je vključeno: delavnica, učni listi ter prirezani marker za vajo doma. Pribor vam za čas delavnice posodimo, nakup bo možen na dogodku.

Zimski termini:

Enodnevna delavnica osnovne okrogle pisave / 19. 10. 2019 / 10:00–12:30 / Cena: 20 € 
Večdnevna delavnica gotice / 9., 16. in 23. 11. 2019 / 10:00–12:30 / Cena: 54 €
Obvezne prijave sprejemamo do srede pred terminom na prijava@mgml.si. Zaradi narave delavniškega dela sprejmemo največ 16 udeležencev, zato pohitite s prijavami, saj so bile pilotske delavnice hitro razprodane.

Zunanje povezave: Kaligrafska delavnica

Vir: Muzej in galerije mesta Ljubljane, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Muzej in galerije mesta Ljubljane:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid