Družabni plesi v Festivalni dvorani

Plečnikova Festivalna dvorana je že desetletja sinonim za družabno življenje v Ljubljani, je plesna dvorana, ki v svoji več namenskosti združuje tradicijo in arhitekturno odličnost s prostorom namenjenim izvedbi široke palete različnih prireditev. V Festivalni dvorani, dvorani z bogato tradicijo in sodobno tehnično opremo, skozi celo leto potekajo številne prireditve, posebno pozornost pa namenjamo tudi plesu.

V Festivalni dvorani smo sezono 2019/20 začeli z otvoritvenim plesom, ki je napovedal novosti. Pri izvedbenem delu plesnih družabnih večerov se nam je pridružil Plesni klub Fredi s katerim si bomo prizadevali izhajati iz tradicije, a oblikovati sodobne prireditve, ki so namenjene vsem generacijam, ne glede na plesno znanje.

Vabljeni, da z nami zaplešete družabne plese na že znane ritme angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, disco foxa, sambe, cha cha cha-ja, rumbe, jivea, salse, bachate in mamba. Oživeli bomo tradicijo skupinskih plesov, ki jih bomo nadgrajevali z vedno svežimi izpeljankami, te pa okronali s tradicionalno Jenkovo četvorko.

Prodaja vstopnic: uro pred dogodkom v Festivalni dvorani in na vseh prodajnih mestih Mojekarte (med drugim Petrolovi bencinski servisi).

Zunanje povezave: www.mojekarte.si

Vir: Pionirski dom - Center za kulturo mladih, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Pionirski dom - Center za kulturo mladih:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid