V ŽIVO! z Mariem Galuničem - velika otvoritev sezone 2019/20 - talk-show komedija, inspirirana...

Letošnjo sezono spontane komedije V živo! bomo odprli z enim največjih imen slovenske televizije - Mariem Galuničem!

V ŽIVO! je spontana komedija, ki bo v SiTi Teatru BTC vsak mesec na zabaven način predstavila življenje in razmišljanja neke medijske zvezde. Preko formata pogovorne oddaje bodo improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana - IGLU izvedeli zanimivosti, anekdote, filozofijo in tudi kakšno pikantno podrobnost gosta ali gostje in jih tudi odigrali - v živo! Včasih v obliki improviziranega skeča, spet drugič v obliki improviziranega songa ali daljšega filmskega doživetja v žanru, ki ga bo določilo občinstvo!
Lani so improvizatorji v vročem stolu gostili Mišo Molk, Vida Valiča, Adija Smolarja, Janeza Hočevarja Rifleta in Mileno Zupančič, letošnjo sezono pa bodo odprli z enim največjih imen slovenske televizije - Mariem Galuničem!

Mario Galunič je televizijski voditelj in urednik, nedvomno eden najbolj prepoznavnih obrazov nacionalne televizije. S TV Slovenija sodeluje že od leta 1992, do danes pa je vodil številne "ponarodele" oddaje, kot so Nedeljskih 60, Zoom, Mario, Spet doma, Moja Slovenija, Joker ter mnoge festivale in prireditve. Gledalcem se je v srce zasidral s svojim šarmatnim glasom, uglajenostjo in izjemnim občutkom za humor. Vse te vrline so mu prinesle tudi rekord po številu vodenj "primetime" oddaj v slovenskem TV prostoru in številna priznanja. Marsikdo pa ne ve, da je diplomiral iz analize pravljic Svetlane Makarovič in da je leto in pol služboval tudi kot učitelj slovenščine v Šiški. Njegovo življenje, filozofija in delo bodo tema pogovora in inspiracija za duhovite prizore Improvizacijskega gledališča Ljubljana - IGLU!

Sodelujoči

igrajo: Juš Milčinski, Petra Ajdovec, Peter Frankl in Rok Bohinc
voditelj: Vid Sodnik
gost: Mario Galunič
luč, ton, glasba in projekcija: Luka Seliškar
produkcija: KD IGLU - Improvizacijsko gledališče Ljubljana in SiTi Teater BTC

 

Vir: SiTi Teater BTC, Napovednik.com

Zemljevid