Predstavitev knjige Jecljanje - TABU TEMA

Knjiga Jecljanje – Tabu Tema je mini priročnik, ki daje koristne napotke, sugerira kam bi se bilo smiselno podati in ni namenjena samo za nas " jecljavce ", temveč za širšo publiko.


Za vsakogar, ki želi v življenju doseči nekaj več.

Vabim vas na predstavitev knjige Jecljanje – Tabu Tema, ki bo v torek, 22.10.2019 ob 17.00 uri na Turistični kmetiji Ježek, Ulica bratov Komel 20, Ljubljana.

Zaradi lažje organizacije dogodka vas naprošam, da mi s pomočjo prijavnega obrazca na vaši desni strani sporočite vašo prisotnost na dogodku.
Vsi udeleženci na predstavitvi bodo sodelovali tudi v nagradni igri za zelo lepe nagrade.            Brane Jurgec

Nekoč je starejši gospod na vprašanje novinarja, kaj mu predstavlja večjo oviro v življenju: slepota ali jecljanje, na presenečenje vseh odgovoril, da jecljanje.

Ko se odločiš, da boš premagal to veliko težavo jecljanje, je nujno potrebno, da jo spoznaš v celoti, v vsej njeni širini, da jo ozavestiš in napraviš veliki korak v neznano. Dejansko je pot v neznano, saj ne veš, kaj te čaka za prvim vogalom, za prvim ovinkom na poti v boljšo prihodnost.


Kaj boste prejeli s tem, ko boste investirali v knjigo Jecljanje – Tabu Tema?


Spoznali boste, kako je živeti z jecljanjem in boste v nadaljevanju na drugačen način gledali na osebo, ki jeclja, če se tudi vi soočate z jecljanjem, boste na podlagi mojih osebnih izkušenj dobili precej uporabnih informacij, ki jih boste lahko uporabili v vašem življenju. Spoznali boste, kako sem se in se še vedno soočam s tem izzivom, od soustvarjalcev knjige (spoznaj jih v nadaljevanju – spodaj) boste prejeli veliko konkretnih in uporabnih nasvetov, da si v nadaljevanju ustvarite izjemno življenje,

Skozi razne nasvete, pristope, tehnike, ki so zapisani v drugem in tretjem delu knjige, bo vsakdo sam zase izbral, kaj mu bo najbolj odgovarjalo za sebe. V prvem delu so prispevki ljudi, ki so težavo odpravili in sedaj normalno funkcionirajo.


Soavtorji knjige: Miranda Pavšič, Špela Vehar, Urša Young Poljanšek, Marija Gotar, Majda Grgič, Silvester Kmetič, Ivan Jurgec, Andrej Pešec, Andrej Udovč, Nejc Volarič, Sara, Karin in David Berginc, Društvo Vilko Mazi 

Zunanje povezave: JECLJANJE - TABU TEMA

Vir: Društvo Ošun, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Miranda Pavšič Špela Vehar, Urša Young Poljanšek, Marija Gotar, Majda Grgič, Silvester Kmetič, Ivan Jurgec, Andrej Pešec, Andrej Udovč, Nejc Volarič, Sara

Naročite se na email listo prireditelja Društvo Ošun:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid