Brezplačno posvet: Emocionalno usmerjena terapija

Vedno več se govori o tem, kako partnerska terapija lahko izboljša odnos, ga uredi na način, da se partnerja spet čustveno povežeta.

A preden se to zgodi, lahko "preteče veliko vode".

V današnji poplavi terapevtov in svetovalcev, ki delajo po različnih pristopih, se je včasih zelo težko odločiti za nekoga. Le kako naj bi vedeli ali vam določen terapevt, svetovalec ustreza in bi z veseljem hodili k njemu ali bi si raje poiskali koga drugega, s komer boste bolj "zavibrirali". Kot vedno, je tudi tu je potrebna določena notranja sorodnost, občutek, da nas terapevt/svetovalec čuti (ne le razume).

Zato smo se odločili, da vam v Septembru ponudimo možnost brezplačnega 20 minutnega posveta, kjer se bomo pogovorili o vaših pričakovanjih in na podlagi katerega se boste lažje odločili ali bi terapijo oz. svetovanje pri nas nadaljevali ali ne.

Za kaj smo specializirani?

Svetovalno in terapevtsko delamo s partnerji, katerih odnos je v krizi in s samskimi, ki bodisi iščejo novo pot v skupno življenje z nekom ali pa prebolevajo razhod, izgubo, odhod partnerja.

Ta prvi krajši pogovor je neobvezujoč, če pa boste začutili potrebo po tem, se seveda lahko odločite za ciklus 12-20 srečanj, ki jih proces Na emocije usmerjene terapije (Emotionally focused therapy) po kateri delamo prevideva, v kolikor želite doseči stabilno spremembo vašega Odnosa na bolje (ali pripraviti sebe na nov odnos, da se bo ta lahko sploh lahko "zgodil").

Terapevtska svetovanja po metodah na emocije usmerjene terapije izvaja Milena Finc, mag. zakonskih in družinskih študij, terapevtske smeri, ki se je dodatno izpopolnjevala iz v emocije usmerjene terapije (Emotionally fokused therapy po Susan Johnson) za delo z intenzivnimi čustvi, kjer zaključuje specializirano edukacijo. 

Možno se je dogovoriti za pogovor na več lokacijah: v Kopru, Novi Gorici, Sežani in Ljubljani, predhodno naročanje je obvezno.

Več info: veselje.info@gmail.com, tel: 030 936 590.

Na pogovor se obvezno predhodno naročite preko spletnega obrazca na "spletni strani prireditelja" veseljedozivljenja(pika)si, nakar bomo uskladili vaš termin.

Z veseljem vas pričakujemo!

 

Vir: Veselje Do Življenja, Napovednik.com

Zemljevid