Madagascar

  • Kaj: Muzikal
  • Kdaj: sobota, 16.11.2019 ob 18.00
  • Kje: Avditorij, Portorož
  • Prireditelj: Špas teater
  • Vstopnina: 25,00 EUR - 29,00 EUR

MADAGASCAR!
Ljubitelji muzikalov, živali in pustolovščin pozor! Na naše odre prihaja  pustolovski muzikal Madagascar, ki bo v živo in v slovenskem jeziku navdušil vse ljubitelje glasbe, plesa in gledališča.
Po izjemnem uspehu Dreamworksove risanke Madagascar, ki je navdušila mlade in mlade po srcu po vsem svetu, ta veliki spektakel navdušuje tudi slovenske gledalce.

V New Yorškem mestnem živalskem vrtu je završalo! Živali so se odločile, da ga zapustijo in se podajo veliki dogodivščini nasproti, ki pa se konča z divjo zabavo na plaži Madagascarja. Žirafa, nilski konj, zebra, lemurji, pingvini ter lev, si bodo privoščili največjo pustolovščino doslej. V njihove like se bodo v tem pustolovskem muzikalu med drugimi vživeli znani pevci in igralci Klemen Bunderla, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar,  Nejc Simšič, Lea Bartha, Nejc Lisjak, Danaja Koren in številni drugi.

Izjemen prevod besedil je delo Janeza Usenika, ki je poskrbel, da bodo obiskovalci muzikala tudi tako znana besedila kot so v pesmi z naslovom "I like to move it, move it", odslej z veseljem prepevali v slovenskem jeziku.

Glasba, napisana v pop stilu, nas bo "žgečkala" po podplatih, skupaj z odlično koreografijo Mojce Horvat. Režijo bo vodila režiserka Eva Hribernik, za vrhunsko glasbeno izvedbo pa bo skrbel glasbeni oče slovenskih muzikalov Simon Dvoršak. Za izpiljenost vokalov bo poskrbela Eva Černe.

V muzikalu Madagascar boste lahko zaplesali in zapeli tudi gledalci, oziroma z drugimi besedami – prav vsi v gledališču bomo "muvali" skupaj! 

Licenčni projekt NAGP d.o.o. producent Nejc Avbelj v koprodukciji Špas teatra.

Vir: Špas teater, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Špas teater:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid