Dogodek je že minil.

Brezplačne pilates ure v Kosezah v Ljubljani

Med 17. in 25. septembrom bomo z vami v Kosezah na Podutiški cesti 92, brezplačno predstavljali Tanergija pilates vadbo.

Udeležite se lahko vseh ur ali samo nekaterih. Zaželeno je, da se prijavite v tisto skupino, ki jo boste, če se boste tako odločili, tudi obiskovali.

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 17-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Termini brezplačnih predstavitvenih ur Tanergija pilates vadbe so:

  • skupina 1: ponedeljek, 23.9. in sreda, 25.9. ob 17.30 - pilates 1 (za začetnike)
  • skupina 2: ponedeljek, 23.9. in sreda, 25.9. ob 18.45 - pilates 1+2 (kombinirana skupina za začetnike in poznavalce vadbe) 
  • skupina 3: torek, 17.9. in četrtek 19.9. ob 18.30 - pilates 1+2 (kombinirana skupina za začetnike in poznavalce vadbe)
  • skupina 4: torek, 17.9. in četrtek, 19.9. ob 19.45 - pilates 2 (kombinirana skupina za poznavalce vadbe)

Če si želiš ogledati tabelarni urnik, klikni na povezavo lokacije. Ker vemo, da je včasih lažje prebrati urnik s tabele kakor napisan. :)

 

Vir: Tanergija pilates center, Napovednik.com

Video

Zemljevid