Uspešno poslovno življenje - Kristjan v poslu

Prisrčno vabljeni na naslednji seminar o svetopisemskih načelih v poslu, ki bo potekal v soboto, 28. septembra 2019 od 10.00 do 18.00 ure v Antonovem domu, Tržaška 85, Ljubljana.

Govornika seminarja bosta Paul Bulkeley in Terry Diggines iz Velike Britanije.

Paul Bulkeley je arhitekt, ustanovitelj in lastnik uspešnega podjetja Snug Architects (snugarchitects.co.uk) ter ustanovitelj in vodja organizacije BizMin (bizmin.org), ki si prizadeva širiti načela Božjega kraljestva v poslovnem svetu. Paul je ne le odličen in v Veliki Britaniji zelo cenjen arhitekt, temveč tudi predavatelj in biblični učitelj s praktičnimi izkušnjami na področju vodenja lokalne cerkvene skupnosti.

Terry Diggines deluje kot konzultant organizacije A Call to Business (acalltobusiness.co.uk), v preteklosti je predaval na našem sedmem seminarju Uspešno poslovno življenje septembra 2018 v Ljubljani.

Na seminarju bomo pozornost namenili predvsem poslovanju po svetopisemskih načelih in izpolnjevanju Božjega klica v poslovni sferi. Predavanja bodo v angleščini s slovenskim prevodom. Poleg predavanj bo na seminarju priložnost za medsebojno druženje in povezovanje.

Več info o seminarju in prijave na uspesno.si.

Za prijave do sobote 21. septembra 2019 velja znižana kotizacija 22 EUR posameznik / 38 EUR zakonski par. Kotizacija za prijave prispele po tem datumu znaša 27 EUR posameznik / 48 EUR zakonski par.

Zunanje povezave: Spletni portal Kristjan v posluUspešno poslovno življenje

Vir: Media4p d.o.o., Napovednik.com

Video

https://www.youtube.com/channel/UCfTdNiaCfI6jAYitSaQk3eA/featured

Zemljevid