Zapri oči in občuti najglobljo igro Sensperience

 Ste za nekaj povsem drugačnega?

 

SENSPERIENCE je edinstvena interaktivna igra. Ni gledališče, ni escape room, je napeta igra, ki pa se dogaja v vaši glavi. Prišli boste, se potopili v udoben stol, si nadeli prevezo na oči in pobegnili od resničnega sveta. Voditelj igre bo postal vaš vodič in vaše oči in bo vaši ekipi (2-5 igralcev) pomagal, da se boste z vprašanji in glasovnimi ukazi lahko premikali, videli in občutili svet, v katerem se boste nahajali. Na to, da ne vidite, boste v hipu pozabili. Slišali boste zvoke, vonjali vonjave, občutili dotike, uporabljali predmete in se v njej srečevali z živimi igralci.

Le od vaših odločitev bo odvisno, kaj se bo zgodilo - tako kot v resničnem življenju. Občutili boste močne emocije in naval adrenalina. Doživetje bo zato tako realistično naslikano v vaši glavi, da boste o tem z navdušenjem govorili še tedne. Si upate pobegniti od resničnosti in zaživeti v vaši domišljiji?

Sensperience je le igra in v resničnem življenju vas prav nič ne bo ogrožalo. Nepozabna pustolovščina 100% zagotovljena!

Sensperience je brez dvoma najgloblja igralna izkušnja, kar si jih lahko zamislite.

 PS: Darilni bon Enigmarium® je vedno zadetek v polno!

Rezervirajte vaš termin na telefonski številki 031 33 44 88 ali na sensperience.com

Zunanje povezave: Escape Room Enigmarium LjubljanaIgra Sensperience

Vir: Escape Room Enigmarium, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Escape Room Enigmarium:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid